Skip to main content

GALERIE FOTO. Cine sunt finaliştii Românii au talent, sezonul 12. Lista completă

 
Sursa foto: Facebook/Romanii au talent
Sursa foto: Facebook/Romanii au talent

Ultima semifinală Românii au talent s-a desfăşurat aseară, 20 mai. Din cei 12 concurenţi, doar cinci s-au calificat pentru etapa următoare. Cine sunt finaliştii show-ului de talente? Şi cine a primit şansa de la juraţi de a intra în finală?

Publicitate

Vinerea viitoare, 27 mai, se va încheia şi acest sezon din Românii au talent, cel cu numărul 12. În finală se vor întrece 11 concurenţi. Însă doar unul dintre ei va fi marele câştigător, care va primi trofeul show-ului de talente, dar şi cei 120.000 de euro puşi în joc.

GALERIE FOTO. Cine s-a calificat în ultima semifinală?

Telespectatorii au decis aseară, 20 mai, următorii cinci calificaţi:

  • Darius Mabda,
  • Aurel Niamţu,
  • Bianca Ciocîrlan,
  • Emanuel Ion
  • Ana Maria Mircea

Totodată, X-Treme Brothers au fost norocoşii care primit un wild card din partea celor patru juraţi. Şi au astfel şi ei un loc în competiţia de săptămâna viitoare. 

Tot aseară, Darius Mabda şi Eva Nicolescu au primit premiul de originalitate. Iar ediţia anterioară, au fost răsplătiţi Alex Dowis şi DJ Hugo.

Lista completă a celor 11 finalişti Românii au talent:

  1. Darius Mabda,
  2. Aurel Niamţu,
  3. Bianca Ciocîrlan,
  4. Emanuel Ion
  5. Ana Maria Mircea
  6. X-Treme Brothers
  7. Martina Meola,
  8. Raisa Radu,
  9. Gabriela Dincă,
  10. Zametheea
  11. Alex Dowis

Citeşte şi: VIDEO. Cine sunt primii finalişti de la Românii au talent

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DUROS DUROS
    cei buni s-au pierdut pe drum si s-au calificat unii care trezeau mila sau care nu aveau nimic deosebit O selectie cu goldene aruncate aiurea si total pe linga talent O rusine pentru juriu pentru ca talente deosebite au fost cit pentru trei finale Oricum amestecul de amatori cu profesionisti nu este deloc corecta Faceti o sectiune separata pentru ei Si alta : schimbati titlul in ,, oamenii au talent ,, caci sint si multi de pe alte meleaguri si nu-i frumos sa-i refuzam
  • R2D2 R2D2
    @Marian: Chiar asa, nu te-ai prins daca era tap sau capra? Sa-ti dau un hint, numara cate tate are...
  • Marian Marian
    Promo-ul era filmat in studioul stiriilor unde prezinta vremea si zicea ceva la munte iti trebuie o umbrele de ploaie sau de umbra cam asa ceva si zburda o capra in ecranul din spate apoi a aparut in platou si scria ceva de genul in curand teapanul daca nu ma insel
  • Sabina Sabina
    Marian ,nu știu nu am văzut promo -ul.
  • Marian Marian
    Sabina , am vazut un promo cu Busu si un tap sau o capra sti cumva la ce se refera ? se face o emisiune cu el?
  • Allex Allex
    Noul management CME a impus subsidiarelor locale o accentuare exagerată a transparenței politice pentru PR și HR ,motiv pentru care Pro Tv a pierdut deja două vedete de calibru, Florin Călinescu și Tudor Chirilă.
    Fiecărei persoane care are contract cu Pro Tv, și apare pe post, i-au fost introduse clauze care interzic orice opinie politică spusă sau scrisă în mediul public.
  • Maria Maria
    Cel mai dezamăgitor sezon posibil!! În afară de vreo 3-4 persoane, nimeni din cei aleși nu meritau în finală. Sper că e primul și ultimul sezon cu Bobonete drept jurat. Comentariile lui sunt penibile, omul e paralel cu emisiunea. Să rămână în Las Fierbinți, că acolo se pricepe cel mai bine

Trimite un comentariu

sus