Skip to main content

Focus Sat vine cu noi servicii TV. Poţi să-ţi faci abonament doar pentru vacanţă. Cât costă

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

Focus Sat lansează noi servicii TV. Operatorul anunţă pachetele de televiziune prin satelit, dar şi alternative online.

Publicitate

Noile pachete pot fi accesate şi în opţiunea preplătită, în care poţi cumpăra acces la posturi TV pe o perioadă determinată (de exemplu pentru casa de vacanţă). De asemenea, utilizatorii care sunt şi clienţi Focus Sat au acces gratuit la aplicaţia operatorului. 

Nu în ultimul rând, abonaţii pot alege şi între mai multe pachete care vin cu extra opţiuni în funcţie de suma de bani pe care o plătesc (mai multe detalii aici). Focus Sat anunţă şi lansarea unor canale noi în oferta de pachete TV: Kanal D HD, SportExtra şi CNBC. Astfel, pachetele sunt:

Acces (38 de lei pe lună) - pachetul de bază, acoperă toate genurile de programe

Acces Plus (50 de lei pe lună) - pachet extins, cuprinde toate canalele TV din pachetul de bază şi aduce în plus mai multe filme, documentare, programe pentru copii, inclusiv acces la biblioteca extinsă cu conţinut Video on Demand din aplicaţia Focus Sat (titluri de la AMC, Comedy Central, National Geographic, Minimax, JimJam, Nickelodeon)

Access Max (71 de lei pe lună) - pachet de tipul all-inclusive, care oferă acces la toate canalele din grilă, inclusiv la biblioteca extinsă cu conţinut Video on Demand din aplicaţia Focus Sat, precum şi la platformele partenere, HBO GO, Filmbox Live, Antena Play

Acces Panonia (40 de lei pe lună) - pachetul cu cele mai multe canale în limba maghiară, precum şi canalele esenţiale în limba română

Pe lângă toate acestea, mai există şi extra opţiunile MaxPak (cu canalele HBO şi Cinemax), Adult (cu canale pentru adulţi) şi Panonia (varianta care include doar canale în limba maghiară). Canalul pentru adulţi Vixen intră în pachetul Acces Max şi în extra opţiunea Adult.

Focus Sat a aparţinut fostului proprietar UPC (Liberty Global) şi a fost vândut către M7 Group (din septembrie 2019) - o companie de televiziune prin satelit şi pay TV, din Luxemburg, cu activităţi în şase ţări: Olanda, Belgia, Germania, Austria, Cehia şi Slovacia.


Citeşte şi: Proprietarul UPC anunţă vânzarea operaţiunilor de televiziune prin satelit, inclusiv Focus Sat din România. Cine este cumpărătorul


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus