Skip to main content

„V-aţi simţit umilit de eticheta «generalul Izmenar»?” „Vă dau lacrimile la pensat?”. Fostul ministru Gabriel Oprea, invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai

 
„V-aţi simţit umilit de eticheta «generalul Izmenar»?” „Vă dau lacrimile la pensat?”. Fostul ministru Gabriel Oprea, invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai

“V-aţi simţit umilit de eticheta <generalul Izmenar>?”, “Sunteţi vinovat moral pentru moartea poliţistului Bogdan Gigină?”, “Aţi fost plantat de Servicii lângă Miron Cozma?”, “Mai intră greii României în sufrageria lui Gabriel Oprea?”, “Vă dau lacrimile la pensat?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Gabriel Oprea.

Publicitate

Gabriel Oprea, general în rezervă şi fost Ministru de Interne şi fost Ministru al Apărării Naţionale, este invitatul lui Denise Rifai, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminica aceasta, la 23:00, la Kanal D.

Este unul dintre cei mai contestaţi politicieni din România, de numele său se leagă acuzaţiile de plagiat, abuz în serviciu şi ucidere din culpă în cazul poliţistului Bogdan Gigină, acuzaţii pentru care instanţa l-a găsit nevinovat.

A fost, pe rând, Prefect al Capitalei, deputat PSD în două mandate, ministru al afacerilor interne, în două mandate, şi ministru al Apărării Naţionale. De asemenea, a fost fondatorul şi preşedintele partidului UNPR.

Întrebările pregătite pentru această ediţie a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” acoperă subiecte precum cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină, experienţa în arest şi relaţia cu serviciile secrete.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus