Skip to main content

Gabriela Cristea şi o fostă concurentă Survivor, într-un reality show cu mămici de pe Antena Stars

 
Gabriela Cristea şi o fostă concurentă Survivor, într-un reality show cu mămici de pe Antena Stars

UPDATE. Oficialii Intact au revenit asupra datei de debut a emisiunii. Informaţiile anunţate iniţial s-au schimbat. Astfel, noul sezon „Mămici de pitici, cu lipici” va începe luni, 6 septembrie. Reality show-ul se va difuza în fiecare luni şi marţi, de la ora 18:00.

Publicitate

Ştirea iniţială:

Al treilea sezon al reality show-ului „Mămici de pitici, cu lipici” vine cu nume noi.

Gabriela Cristea, Simona Hapciuc (fostă concurentă Survivor) şi Deea Maxer sunt cele trei mămici din acest sezon.

Noul sezon va începe din 4 septembrie, de la ora 18:00. Episoade noi se vor difuza în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 18:00, pe Antena Stars.

În show vor apărea Bella Victoria Margot şi Iris Thea (fiicele Gabrielei Cristea), Maysa şi Andreas (copiii Deei Maxer) şi Dimitrie (fiul Simonei Hapciuc).

Ce au declarat cele trei mămici:

Gabriela Cristea: „Mă bucur tare mult că fac parte din reality show-ul Mămici de pitici, cu lipici de la Antena Stars! E o propunere frumoasă, care a venit firesc. Îmi doresc ca fetele mele să fie dezinvolte în faţa camerelor de filmat, pentru că poate cine ştie, pe viitor, vor avea o carieră în showbiz. Eu asta îmi doresc, dar am să le respect propriile decizii.

Sunt fericită să împart şi cu alte mămici din experienţa mea de viaţă şi ştiu că vom avea şi momente în care cei mici vor plânge, dar de cele mai multe ori ei zâmbesc. Aşa e şi în viaţă, până la urmă, iar noi vrem să mă prezentăm o parte din bucuria pe care noi o trăim în fiecare zi!”

Simona Hapciuc: “Sunt foarte entuziasmată de participarea noastră la show-ul Mamici de pitici cu lipici de la Antena Stars. Îmi doresc să încurajez cât mai multe mămici singure să-şi îmbrăţişeze statutul şi să realizeze cât suntem de puternice. Este o experienţă unică să-ţi pui viaţa pe tava în faţa unei ţări întregi şi încep acest proiect plină de voie bună şi speranţa că vor fi familii care se vor putea inspira din stilul meu de parenting!”

Deea Maxer: “Sunt mamă cu normă întreagă, iar piticii mei sunt cu lipici, clar! Familia Maxer este genul de familie în care nicio zi nu seamănă cu cealaltă, iar telespectatorii ne vor vedea ca şi până acum, la fel de deschişi, haioşi şi naturali. Sunt încântată de intersectarea cu Simona şi Gabriela în acest proiect TV şi abia aştept să le cunosc în calitate de mămici, în sânul familiei lor.

Sunt nerăbdătoare să parcurg aceasta frumoasă călătorie alături de piticii mei, în noul sezon. Maysa urmează sa împlinească doi ani şi nu este obişnuită cu camerele de luat vederi, iar Andreas are 10 ani şi televiziunea face parte din viaţa lui de când s-a născut!”

Recent, Gabriela Cristea a mai prezentat show-ul matrimonial „Mireasa: Urzeala Soacrelor” şi a avut propriul reality show: „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”.

Oana Roman şi Sînziana Buruiană, în primele două sezoane ale emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici”

Primul sezon al emisiunii a debutat în toamna anului trecut. Atunci au participat Sânziana Buruiană, Elena Ionescu (fosta solistă Mandinga şi câştigătoare Survivor la Kanal D) şi Roxana Vancea.

În al doilea sezon (difuzat în primăvară) au fost Oana Roman, Cristina Şişcanu, Sânziana Buruiană şi Elena Ionescu.

FOTO. Deea Maxer şi Simona Hapciuc, în noul sezon „Mămici de pitici, cu lipici”

  • Deea Maxer şi copiii ei.
  • Simona Hapciuc şi fiul ei
Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • R R
    Antena Stars redifuzeaza emisiunea zilnică “Mireasa” de la ora 19.30
  • Gigi Gigi
    Audienta zero
  • Mile Mile
    Și încă multe emisiuni revin pastrama , mireasa , cspatos de la 22 , despre asta nu faceți articole numai despre pro 0

Trimite un comentariu

sus