Skip to main content

Cătălin Ştefănescu revine cu un nou sezon de Garantat 100%. Emisiunea împlineşte 22 de ani

 
Cătălin Ştefănescu revine cu un nou sezon de Garantat 100%. Emisiunea împlineşte 22 de ani

Garantat 100%, emisiunea lui Cătălin Ştefănescu, se întoarce cu un nou sezon la TVR 1. Este vorba despre sezonul cu numărul 44, care marchează 22 de ani de la lansarea producţiei. 

Publicitate

Începe duminică, 3 octombrie, de la ora 23:00

Postul public anunţă şi o parte din invitaţii de pe care-i va avea Cătălin Ştefănescu în această toamnă. 

În prima ediţie va fi intervievat Wynton Marsalis, singurul muzician din lume care a câştigat Premiul Grammy, în acelaşi an, atât pentru jazz cât şi pentru muzică clasică. 

La Garantat 100%, Marsalis povesteşte evenimente importante din viaţa sa, de la conflictele de stradă ale copilăriei şi adolescenţei, la activitatea militantă pentru drepturile omului, şi de la marile întâlniri şi momente de cotitură ale parcursului său profesional.

Una dintre cele mai apreciate voci ale scenei de blues-rock, cântăreaţa şi compozitoarea Beth Hart va fi interlocutoarea lui Cătălin Ştefănescu într-o altă emisiune din noul sezon. 

Cătălin Ştefănescu dezvăluie un alt invitat: 

„Actriţa Charlotte Rampling, o artistă cu o reputaţie cu totul deosebită, câştigată de-a lungul anilor în cinematografia de artă, atât în Marea Britanie, Franţa, Italia, cât şi peste Ocean, ne face cinstea unei întâlniri–eveniment, filmată în Catedrala Evanghelică de la Sibiu. Invitata noastră rememorează perioadele de colaborare cu mari regizori ai cinematografiei mondiale, de la Luchino Visconti şi Liliana Cavani, la Woody Allen, Sidney Lumet şi Alan Parker”, după cum afirmă realizatorul TV. 


Citeşte şi: Ce vedem la TVR? Prezentatori noi la matinal. Chioţea trece pe o emisiune medicală. Revine Ora de ştiri la TVR 2. Grila completă


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus