Skip to main content

UPDATE. Giulia Anghelescu revine în radio, direct la matinal. „E singurul tronson pe care nu l-am bifat”

 
Giulia Anghelescu revine la radio şi face echipă cu Andrei Niculae la matinalul Virgin Radio / foto: arhiva personală
Giulia Anghelescu revine la radio şi face echipă cu Andrei Niculae la matinalul Virgin Radio / foto: arhiva personală

Matinalul Virgin Radio începe într-o nouă formulă. Emisiunea Virgin Radio Breakfast revine de luni, 4 septembrie, cu acelaşi Andrei Niculae, care era şi până acum, dar şi cu artista Giulia Anghelescu.

Publicitate

Giulia se alătură echipei Virgin Radio România şi va fi în emisiune alături de Andrei, în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, între orele 06.30 şi 10:00.

„Giulia, cu vocea sa inconfundabilă şi experienţă anterioară în radio, va aduce o notă specială în emisiune. Virgin Radio Breakfast promite un sezon dinamic, plin de interacţiune cu publicul, premii zilnice, invitaţi de top şi cea mai bună muzică, într-un format absolut revoluţionar pe piaţa media din România”, anunţă reprezentanţii postului de radio.

UPDATE – Giulia: „Radioul este pasiunea mea cea mai mare. Am început la 6 ani, spuneam poveşti la Radio Galaţi”

Paginademedia.ro: Bine ai revenit în radio...

Giulia: Toamna aceasta mă întorc la una dintre cele mai mari pasiuni ale mele: radioul. Sunt extrem de fericită să vă anunţ că mă veţi putea auzi în fiecare dimineaţă de la 06.30 la 10.00, în noul sezon „Virgin Breakfast”, alături de Andrei Niculae, la Virgin Radio.

Paginademedia.ro: De când n-ai mai fost la microfonul dintr-un studio de radio?

Giulia: Pauză de radio a fost de 11 ani. Mi-am dorit să revin doar la momentul potrivit şi în locul potrivit, iar în ziua în care am primit propunerea de a face parte din gaşca matinalului de la Virgin Radio nu am stat deloc pe gânduri şi am acceptat cu toată inima.

Paginademedia.ro: Şi cum a venit propunerea de la Virgin Radio?

Giulia: Vero şi Andrei îmi sunt prieteni, iar propunerea a venit din partea lor. Pentru mine, matinalul e singurul tronson de radio pe care nu l-am bifat în trecut, aşa că va fi o adevărată provocare, din multe puncte de vedere.

Paginademedia.ro: Ce planuri profesionale mai ai în perioada care vine?

Giulia: Toamna asta se anunţă extrem de aglomerată, dar mă simt pregătită să mă bucur de fiecare moment. Pe lângă radio, pregătesc lansarea podcastului Badassmom, de asemenea aştept cu nerăbdare noul sezon America Express, dar şi lansarea noului meu single şi întoarcerea mea pe scenă, la concerte.

Paginademedia.ro: Ce-ţi doreşti de la matinalul de la Virgin Radio?

Giulia: Singurul lucru pe care mi-l doresc e să fac echipă bună cu noii mei colegi şi să mă bucur de fiecare moment petrecut „on air”, iar oamenii care ne ascultă să simtă pasiunea cu care facem fiecare emisie.

Paginademedia.ro: Aşadar, ţi-a fost dor de radio...

Giulia: Radioul e pasiunea mea cea mai mare încă de când eram doar un copil. Am început la 6 ani cu o emisiune în care spuneam poveşti la Radio Galaţi, apoi am fost cooptată în echipa Kiss FM în 2006, pentru emisiunea de drive time «Kiss My Way», apoi am realizat şi produs emisiunea «My Kiss», iar în 2009 am trecut la One FM. În 2010 am intrat în echipa Radio 21 şi apoi, din 2011 până în 2012, am făcut parte din gaşca Pro FM.

Aceasta nu este singura schimbare din grilă.

Alături de programele din timpul săptămânii – Ramona Dumitrescu (13.00-16.00), Silviu Andrei (drive time 16.00-19.00), şi Alina Chinie (19.00-21.00), în intervalul 10.00-13.00, de luni până vineri va fi prezentă Oană Tache.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus