Skip to main content

Serialul turcesc Golden Boy, mutat de pe Antena 1 vinerea seara

 
Serialul turcesc Golden Boy, mutat de pe Antena 1 vinerea seara

Reţeta „turcească” n-a funcţionat la Antena 1. Serialul turcesc Golden Boy, cu care Antena 1 spera să depăşească măcar Kanal D vinerea seara, dispare din grila postului la doar o lună de la premieră. 

Publicitate

În locul serialului Golden Boy - Dragoste Rebelă Antena 1 a programat  filme artistice, potrivit TVmania.ro. Schimbarea intră în vigoare de vineri, 17 februarie, când în loc de un nou episod din „Golden Boy”, telespectatorii vor putea urmări filmul „Godzilla”, anunţă sursa citată.

Aşadar, ultimul episod pe care fanii „Golden Boy” îl vor mai urmări la Antena 1 va fi difuzat vinerea aceasta, 10 februarie, de la ora 20.30.

După episodul de vineri, 10 februarie, Golden Boy se mută de pe Antena 1. Mai precis, următorul episod al serialului turcesc va putea fi urmărit miercuri, 15 februarie, pe Happy Channel.

Potrivit noii grile de programe Happy Channel, drama cu Afra Saraçoğlu în rol principal va fi difuzată miercurea, de la ora 20.00.

Antena 1 a programat serialul Golden Boy - Dragoste Rebelă din 6 ianuarie, vinerea, la bătaie cu Românii au talent şi serialul turcesc de pe Kanal D, Infidelul. Kanal D are tot vinerea seara emisiunea-concurs a lui Dan Negru, Jocul cuvintelor. 
 
Postul a programat serial turcesc pe zonă dominată fără drept de apel de Pro TV, cu Românii au talent, însă şi Kanal D, cu serialul turcesc, a scos mereu cifre bune, duble faţă de Antena 1. 
 
Strategia Antenei n-a avut, însă, niciun rezultat, postul a obşinut cifre la jumătate faţă de Kanal D şi de şase, şapte ori sub Pro TV. Cele mai recente cifre, AICI
 
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus