Skip to main content

Grila de toamnă Digi FM. Noutatea sezonului: intră Alex Vidia pe post, iar matinalilor Miu şi Ciuclaru li se alătură şi alţi colegi

 
Grila de toamnă Digi FM. Noutatea sezonului: intră Alex Vidia pe post, iar matinalilor Miu şi Ciuclaru li se alătură şi alţi colegi

Postul de radio Digi FM dă startul grilei toamnă care va începe de luni, 11 septembrie. Ce a pregătit postul?

Publicitate

În grila de toamna se va regăsi emisiunea Matinalii, fără Beatrice Ghiciov, pentru ca a intrat în concediu de maternitate. O nouă voce care se va auzi la Digi FM în acest sezon este cea a DJ-ului Alex Vidia. De asemenea vor fi sezoane noi ale emisiunilor deja cunoscute.

Iată care sunt emisiunile postului de radio Digi FM:

- Dimineaţa începe cu Matinalii, cu Bogdan Miu, Bogdan Ciuclaru, iar alături de cei doi vor fi Radu Paraschivescu, Florin Negruţiu şi Unguru Bulan, ca invitaţi speciali. Aceştia vor avea intervenţii în cadrul emisiunii, dar nu în fiecare zi.

În acest sezon, emisiunea nu se mai numeşte Doi matinali şi jumătate, ci Matinalii, pentru că Beatrice Ghiciov a intrat în concediu de maternitate. Matinalii este programată de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00.

- La prânz începe Audienţă Naţională, cu jurnaliştii Robert Kiss şi Alexandru Rotaru. Emisiunea este difuzată de luni până joi de la ora 13:00 şi la Săptămâna Unu la Unu, vinerea de la ora 13:00, pentru a comenta alături de invitaţi, principalele evenimente din actualitatea socio-politică.

- De luni până vineri, între 17:00 şi 19.00, Lucian Mîndruţă este din nou pe aceeaşi frecvenţă cu ascultătorii Digi FM pe care îi invită să intre în direct pentru a-şi face auzite opiniile şi a dezbate temele ale zilei.

- DJ-ul Alex Vidia este cea mai nouă voce de la Digi FM şi va fi gazda serii, de luni până vineri, de la 19.00 la 22.00.

- De asemenea la Digi FM revin Vlad Craioveanu Ramon Cotizo, Nono Semen, Alice Tudor, Marius Dobre, Dan T, Almud şi Gabriel Cîndea.

”Fiecare toamnă e ca un început de an şcolar. Realizatorii se întorc la locurile lor, în grila de programe, pregătiţi să fie ascultaţi. De cât mai mulţi români”, spune directorul de programe Cetin Raşit.

Citeşte şi: După 7 ani la Kiss FM, Alex Vidia pleacă la postul lui Tucă şi Sârbu

Citeşte şi: Omul de radio Alex Vidia trece la Digi FM, după doi ani la Smart. Când îl auzim?

 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus