Skip to main content

Grila de vară de la Kanal D şi Kanal D2. Una dintre noutăţi: NewsTime, cu Radu Andrei Tudor va fi difuzat mai devreme

 
Grila de vară de la Kanal D şi Kanal D2. Una dintre noutăţi: NewsTime, cu Radu Andrei Tudor va fi difuzat mai devreme

Grila de vară. Posturile Kanal D şi Kanal D2, din grupul Dogan Media International, aduc noutăţi în grila de vară. Una dintre noutăţile de la Kanal D2 este că NewsTime, găzduit de Radu Andrei Tudor, va fi de la ora 20.00, în loc de ora 21.00.

Publicitate

Ce vedem la Kanal D?

Din 12 iulie, show-ul Bravo, ai stil! va putea fi urmărit la Kanal D, emisiune care a fost până acum la Kanal D2. Bravo ai stil, cu Ilinca Vandici în rol de prezentatoare va fi programat de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.
 

Tot la Kanal D, dar din 4 iulie va avea premiera noul serial turcesc Melek. Producţia va fi difuzată de luni până miercuri, de la ora 20:00, dupa ce Totul pentru familia mea ajunge la final de sezon, pe 3 iulie.
 
Kanal D2:
 
La Kanal D2, NewsTime, cu jurnalistul Radu Andrei Tudor va putea fi urmărit de la ora 20.00, din 10 iulie. Jurnalul de ştiri va fi programat de luni până vineri. Pâna acum, NewsTime a fost difuzat de la ora 21.00.
 
În perioada următoare, Kanal D2 pregăteşte o nouă producţie turcească intitulată Dragoste şi speranţă (titlul original "Aşk Ve Umut"), începând din 10 iulie, de la 19:00.  Producţia aduce în prim-plan poveşti de iubire şi conflicte care pot destrăma o familie.
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus