Skip to main content

Grupul de comunicare V+O îşi deschide o nouă filială. În ce ţară?

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Grupul de comunicare V+O şi-a deschis încă o filială. Compania cu sediul central la Atena va fi de acum şi în Macedonia de Nord.

Publicitate

V+O Macedonia de Nord se va axa pe servicii strategice de comunicare şi consultanţă companiilor, mărcilor şi organizaţiilor globale şi naţionale, care operează pe piaţa locală, spun oficialii grupului. 

Aceste servicii vor include, printre altele, planificarea strategică, relaţiile cu mass-media, afaceri publice, implicarea părţilor interesate, gestionarea crizelor şi a problemelor.

V+O este acum în şapte ţări, printre care şi România.

“Deschiderea filialei noastre din Macedonia de Nord vine într-un moment unic, plin de provocări şi oportunităţi. Am găsit în Adela un partener de încredere şi cu experienţă, care este alături de noi în efortul de ne ajuta clienţii, de a creea valoare adăugată pentru ei şi pentru reţea.

Combinaţia de talente locale de mare calitate şi amploarea operaţiunilor Grupului nostru în regiune reprezintă o ofertă consistentă. Suntem foarte încântaţi de ceea ce urmează”, a declarat Yiannis Olympios, CEO şi co-fondator al V+O Group.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus