Skip to main content

Site-ul Gazetei Sporturilor, în finala europeană la categoria „Best site design”

 
Site-ul Gazetei Sporturilor, în finala europeană la categoria „Best site design”
Site-ul Gazetei Sporturilor a ajuns în finala europeană pentru titlul de „Best site design”. Competiţia este organizată de Digiday Media Awards Europe.
Publicitate
 
GSP.ro este singurul site din Europa de Est prezent în faza finală. La categoria „Best site design”, GSP.ro va concura alături de Sky Italia.
 

Câştigătorii Digiday Media Awards Europe 2021 vor fi anunţaţi pe 10 iunie. 
 
În celelalte finale de la Digiday Media Awards Europe sunt prezente multe alte branduri media, cum ar fi Financial Times, CNN, Hearst, The Telegraph, VG, Politico, Vogue, Sky News, Bergens Tidende.
 
Cătălin Ţepelin, redactorul şef al Gazetei:
 
"Ediţia 2021 răsplăteşte companiile care au modernizat industria media europeană în ultimul an, iar finaliştii au demonstrat că au făcut lucruri inovatoare şi de impact, navigând printre atâtea şi-atâtea provocări", se arată în anunţul oficial făcut de Digiday, unul dintre cei mai importanţi publisheri mondiali de digital media şi organizator al mai multor conferinţe şi summit-uri în industrie. 
 
"Ne onorează nominalizarea şi compania selectă a atâtor titluri mari din presa europeană. Este o binemeritată răsplată pentru insistenţa noastră de a le oferi cititorilor GSP.ro nu doar jurnalism de calitate, ci şi o experienţă de navigare remarcabilă.”

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus