Skip to main content

Hai la masă, România! 11 telespectatori sunt invitaţi să devină degustători la Chefi la cuţite

 
Hai la masă, România! 11 telespectatori sunt invitaţi să devină degustători la Chefi la cuţite

Concurs. Sub sloganul Hai la masă, România, emisiunea culinară Chefi la cuţite difuzată pe Antena 1, pune la bătaie o degustare pentru telespectatori. Mai exact, 11 telespectatori sunt invitaţi să devină degustători la Chefi la cuţite.

Publicitate

Ce poţi câştiga? Şi ce trebuie să faci, ca să poţi merge în calitate de degustător la emisiune?

 11 telespectatori invitaţi să devină degustători la Chefi la cuţite

Din 11 aprilie, timp de 11 săptămâni se poate intra în echipa de degustători Chefi la cuţite. Telespectatorii trebuie să se uite la emisiune şi să răspundă la întrebarea zilei, iar apoi vor trimite poza cu propunerea de mic dejun, iar echipa Neatza va lua legătura cu telespectatorul.

Telespectatorii care au răspuns corect la întrebare sunt în finala săptămânii, dar numai unul merge la degustarea, de la emisiune.

Ce poţi câştiga?

Ca premiu este un kit de gătit Chefi la cuţite, iar bonusul mare constă într-un abonament pe un an la AntenaPlay.

Show-ul culinar Chefi la cuţite a început pe 27 martie, fiind ultimul sezon cu Gina Pistol, în calitate de prezentatoare, pentru că vedeta şi-a anunţat retragerea din televiziune. Emisiunea se află la sezonul cu numărul 11.

Cei trei chefi care jurizează preparatele concurenţilor sunt Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu. Formatul este difuzat în zilele de luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus