Skip to main content

Happy Channel difuzează un nou serial turcesc, cu actriţa Seray Kaya din Femeie în înfruntarea destinului

 
Happy Channel difuzează un nou serial turcesc, cu actriţa Seray Kaya din Femeie în înfruntarea destinului

Postul de televiziune Happy Channel aduce un nou serial turcesc. Producţia se numeşte Micuţa rază de soare şi va fi difuzată în această seară, de la ora 20.00.

Publicitate

Micuţa rază de soare (titlu original: Bir Kucuk Gun Isigi) este programtă în fiecare luni şi marţi, la Happy Channel.

Care este povestea serialului?

Povestea îi aduce în prim plan pe organizatorul de nunţi Elif (Seray Kaya) şi Hakan (Yigit Yapici), care au o relaţie încă din anii de şcoală. Deşi află că nu pot avea copii, relaţia lor este una aparent împlinită, la fel ca şi carierele lor profesionale.

Totuşi, atunci când îşi pierde soţul într-un accident de circulaţie, ea află că trăieşte de ani de zile o mare minciună: nu numai că există un copil de-al soţului său descoperit în acest accident, dar există şi zeci de întrebări fără răspuns cu privire la existanţa micuţei, pentru care figurează legal ca fiind chiar mama ei.

Toate acestea fac ca lumea lui Elif să se destrame complet. În timp ce va încerca să-i găsească mama biologică, decide să o ia pe fată în grija sa. Elif se va ataşa de fetiţă şi va urmări adevărul despre viaţa sotului ei, Hakan.

Seray Kaya a mai jucat în serialul Kadin (Femeie în înfruntarea destinului), difuzat tot la Happy Channel, dar şi în alte producţii precum Gulumse Yeter, Kuruluş: Osman.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus