Skip to main content

VIDEO. HBO Max ajunge şi în ţara noastră. Va înlocui HBO GO. Vine şi noul serial din lumea Game of Thrones

 
VIDEO. HBO Max ajunge şi în ţara noastră. Va înlocui HBO GO. Vine şi noul serial din lumea Game of Thrones

VIDEO. HBO Max ajunge şi în România. Anul viitor este programată intrarea serviciului de streaming pe piaţa de la noi, anunţă oficialii HBO. 

Publicitate

Va înlocui HBO GO, după cum au confirmat oficialii HBO pentru Paginademedia.ro.

Pe lângă titlurile mari ale HBO, oficialii companiei anunţă şi noul serial din universul Game of Thrones - Casa Dragonului. Lansarea sa ar trebui să aibă loc tot în 2022. 

În clipul care anunţă venirea HBO Max şi în România, se anunţă şi o parte din titlurile pe care le va găzdui şi care, în prezent se regăsesc pe HBO GO. Dintre acestea amintim:

- Harry Potter, Umbre, Friends, Flash, Batman, The Hobbit, Povestea Slujitoarei, Gossip Girl, Tom şi Jerry, Joker, Teoria Big Bang sunt doar câteva dintre ele. 

În 2022, HBO Max va fi disponibil în alte 13 teritorii, pe lângă România. Este vorba despre Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia şi Slovenia.

„Acesta este un moment istoric. HBO Max va fi lansat şi în Europa.

Filmele şi serialele WarnerMedia, precum Harry Potter, Urzeala tronurilor sau Teoria Big Bang, sunt iubite de fanii din toată Europa, iar HBO Max a fost creat pentru a le oferi acestora cea mai intuitivă şi accesibilă experienţă de vizionare a acestor titluri, precum şi a altor producţii la fel de captivante”, a spus Johannes Larcher, Head of HBO Max International. 

Platforma va fi lansată şi în alte teritorii pe parcursul anului viitor, anunţă HBO.

HBO Max va fi lansat în Europa încă de anul acesta. Primele ţări în care ajunge, din 26 octombrie, sunt Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania şi Andorra. 

Oficialii HBO nu vin cu detalii despre preţul abonamentului. Anunţă că mai multe detalii vor veni în octombrie. 

În luna mai a acestui an, HBO Max a făcut un an de la lansarea din S.U.A., iar pe 29 iunie a devenit disponibil în 39 de teritorii din America Latină şi Caraibe, marcând astfel prima lansare în afara Statelor Unite.

VIDEO. HBO Max vine în România în 2022

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Moldoveanu Moldoveanu
  Bravo foarte bune ei și antena atât

  Bravo foarte bune ei și Pro TV atât
 • Iuli Iuli
  @Stefan, HBO Max înlocuiește HBO GO, aceeași Mărie dar cu altă pălărie. Deci da, vei avea la Digi în Maxpack și HBO Max în locul HBO GO, dar cu preț mai mare.

  HBO Max o să coste 9-10€ vs 3€ pentru Go
 • Stefan Stefan
  Intrebarea este daca Digi va oferi HBO Max la pachet cu extraoptiunea Maxpack, asa cum facea cu HBO GO.
 • Mile Mile
  Bravo foarte bune ei și antena atât
 • Daniel Daniel
  Poate așa reușesc să facă și aplicația TV funcțională, altfel, degeaba.

Trimite un comentariu

sus