Skip to main content

Hello Chef, un nou sezon pe Antena 1. Mirela Vaida şi Alina Puşcaş, printre invitaţii Roxanei Blenche

 
Chef Roxana Blenche. Foto: Antena 1
Chef Roxana Blenche. Foto: Antena 1

Hello Chef, cooking show-ul Antenei 1 difuzat în weekend, revine cu un nou sezon.

Publicitate

Chef Roxana Blenche, finalistă în sezonul 8 Chefi la cuţite, rămâne gazda emisiunii. Prima ediţie a noului sezon se va difuza duminică, 29 august, de la ora 14:00, la Antena 1.

Al doilea sezon va avea un nou nutriţionist. Este vorba de Iuliana Dabija, tehnician nutriţionist, campioană naţională şi arbitru naţional în cadrul competiţiilor interne de powerlifting. În primul sezon a fost medicul cardiolog pasionat de nutriţie – dr. Cezar.

În acest cooking show vor fi şi vedete invitate. Printre numele anunţate în noul sezon se numără Mirela Vaida, Alina Puşcaş, Cream, Nicole Cherry, Adda, Cornel Ilie, Irina Baiant, Maria Popovici, Oana Moşneagu.

„M-am bucurat tare mult de felul în care a fost primit de către telespectatori primul sezon al proiectului nostru, care a fost lider de piaţă, aşa că profit de ocazie pentru a le mulţumi încă o dată, pe această cale!

Cum perioada aceasta ne-a schimbat mai tuturor obiceiurile de consum, faptul că poţi vedea la noi tot felul de reţete reinterpretate, pe care mai apoi le poate face oricine, în propria bucătărie mi se pare foarte interesant! Vă aşteptăm şi în acest sezon, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1!”, a declarat chef Roxana Blenche. 

 

GALERIE FOTO. Hello Chef - un nou sezon pe Antena 1

 

CITEŞTE ŞI: Un nou cooking show pe Antena 1. Cu un fost concurent de la Chefi la cuţite şi vedete. Dorian Popa, primul invitat

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Milegot Milegot
    Unde a fost lider postacule ? Aici ceva dovezi bolovane ?
  • Razvan Razvan
    *** ,sezonul 1 a fost lider de audienta ,ce visezi acolo?
  • Milegot Milegot
    Degeaba. Ca tot sub Pro TV in audiente va fi.
  • mile mile
    trebuie sa se faca zilnic o emisiune culinara la antena

Trimite un comentariu

sus