Skip to main content

Emisiunea culinară Hello Chef, cu Roxana Blenche şi Carmen Brumă se întoarce cu un nou sezon

 
Emisiunea culinară Hello Chef, cu Roxana Blenche şi Carmen Brumă se întoarce cu un nou sezon

Emisiunea culinară Hello Chef revine la Antena 1, cu un sezon nou. Chef Roxana Blenche şi Carmen Brumă (autor programe de slăbit) vor prezenta telespectatorilor şi invitaţilor preparate culinare din 16 noi colţuri ale lumii.

Publicitate

Roxana Blenche a participat la show-ul gastronomic Chef la cuţite şi a făcut parte din echipa lui Chef Florin Dumitrescu, iar Carmen Brumă apare şi la emisiunea MediCOOL, tot la Antena 1.

Hello Chef revine cu sezonul al cincilea din 12 februarie, în fiecare duminică, de la ora 14.00.

Alături de Roxana Blenche şi de Cramen Brumă vor veni la emisiune Andra şi Răzvan Gogan, Emilian şi Emma de la Zu, Vlăduţa Lupău, TJ Miles, Lizi şi Cosmin Natanticu, Feli, Zarug, Tzancă Uraganu şi mulţi alţii. 

Chef Roxana Blenche:

"În cel mai nou sezon Hello Chef călătorim în alte 16 ţări, cu alte culturi, gusturi şi reţete diferite. A fost o adevărată provocare şi pentru mine, deoarece aceste ţări nu au tocmai o cultură gastronomică asemănătoare cu a noastră, însă eu ador provocările.

Totodată a fost un sezon foarte greu pentru mine, din motive de burtică, a fost dificil să stau atât de mult în picioare, însă echipa a fost senzaţională de-a dreptul...

Am avut invitaţi savuroşi, cu care am discutat câte în lună şi în stele, am râs, am cântat, pentru că dacă în primele sezoane îmi era ruşine şi să fredonez ceva, acum am cântat de n-am avut aer, pe româneşte."

Şi în acest sezon, Carmen va fi ghidul care va dezvălui istoria preparatelor, le va oferi  telespectatorilor informaţii nutritive.

Carmen Brumă:

"Hello Chef, sezonul 5 ne-a surprins chiar şi pe noi, pentru că a fost plin de provocări şi aventuri mai mult sau mai puţin culinare: o Roxana Blenche insărcinată, reţete spectaculoase din diverse colturi ale lumii, jocuri neaşteptate în bucătărie şi mai multă distracţie decât până acum."

GALERIE FOTO:

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus