Skip to main content

FOTO. Schimbare de logo la History Channel

 
FOTO. Schimbare de logo la History Channel

Televiziunea History Channel, prezentă în România de mai mulţi ani, vine de astăzi cu o schimbare de logo, cu „un aspect mai proaspăt şi mai rafinat”, anunţă reprezentanţii postului.

Publicitate

Design-ul actualizat şi identitatea vizuală a televiziunii în regiunea EMEA fac parte dintr-o campanie globală de împrospătare a brand-ului, care a fost iniţiată de A+E Networks în SUA.

„Noua identitate vizuală a History Channel îmbină în mod creativ două versiuni ale literei H, una plasată în interiorul celeilalte – simbolizând ideea de a scoate la suprafaţă adevărata poveste şi încurajarea celor curioşi de a descoperi istoria din jurul lor”, spun reprezentanţii televiziunii despre noua transformare.

„H”-ul exterior este o reminiscenţă la logo-ul anterior ce îmbrăţişează accente moderne, în timp ce liniile subţiri din „H”-ul interior formează baza unei noi identităţi ce face uz de animaţii rapide, imagini vii şi mişcări energice.

Heather Jones, Chief Creative Officer EMEA şi General Manager pentru Marea Britanie la A+E Networks EMEA:

„Mixul de programe accesibile, atractive, informative şi distractive este o combinaţie câştigătoare ce a rezonat cu telespectatorii noştri de ani de zile. Modernizarea brand-ului History Channel va contribui la trecerea spre următoarea etapă de succes internaţional”

FOTO&VIDEO. Logoul History Channel înainte şi după transfromare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus