Skip to main content

Ilie Năstase a înjurat o jurnalistă de la Digi 24. „Eşti o comunistă, du-te dracu de proastă"

 
Ilie Năstase a înjurat o jurnalistă de la Digi 24. „Eşti o comunistă, du-te dracu de proastă"

Fostul tenismen Ilie Năstase a înjurat o jurnalistă de la Digi 24. Jurnalista i-a cerut un punct de vedere lui Ilie Năstase, după ce a fost prins din nou băut la volan, notează digi24.ro.

Publicitate

Este vorba despre jurnalista Magda Costache care l-a sunat pe Ilie Năstase, pentru a-i cere un punct de vedere. Fostul tenismen a fost deranjat de faptul că a jurnalista l-a întrebat despre incidentul în care acesta a fost prins băut la volan.

Ce a spus Ilie Năstase?

"Nu am fost prins băut la volan. Am băut două beri. Am primit o amendă, dar cei care m-au urmărit, m-au aşteptat acolo două ore şi au sunat la 112 să spună că am ieşit din restaurant.

M-au urmărit până aproape de mall Băneasa şi acolo au sunat la 112 şi cei de la 112 au sunat la Poliţie să oprească.

Au mai făcut această chestie şi acum câteva zile, cu soţia mea. Aceşti oameni sunt nişte nemernici pentru că nu faci aşa ceva.", a declarat Ilie Năstase la Digi 24.

În timpul convorbirii telefonice, jurnalista Magda Costache i-a spus lui Ilie Năastase că este interzis să te urci la volan dacă ai consumat alcool.

Fostul tenismen a izbucnit şi a înjurat-o pe jurnalistă, spunându-i că este prea proastă. "Doamnă, sunteţi prea tânără şi prea proastă ca să înţelegeţi. Dacă v-am răspuns, sunteţi o idioată. E bine? Ţările civilizate au voie. Dacă dumneata trăieşti în ţara asta comunistă, eşti o comunistă. Hai! Du-te dracu de proastă." 



 

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • duros duros
    asta care se plimba la brat cu iliescu acuza pe altii de comunism ?
  • Expertul Expertul
    Un "mare" actoraș cu păreri foarte pronunțate politic (Cuzin Toma, cel care-l interpretează pe Firicel în serialul cu cea mai mare audiență din România) a fost prins de 2 ori și băut și drogat și cu permisul suspendat, dar nu a pățit nimic, a primit amânare (are termen 2 ani să nu mai facă nimic și totul se va anula). De ce el nu este întrebat deloc de posturile de știri, ba chiar este lăudat și nici nu este scos din producția Las Fierbinți (poate pentru că asta promovează serialul)? Credeți că Ilie Năstase va păți ceva?
  • B.A.M B.A.M
    Tavy, decorațiile sunt pentru performanțele sportive. NU au legătură cu activitățile de pensionar ale domnului Ilie Năstase!
  • Tavy Tavy
    Ce scuze are acest individ...
    încă o data a dovedit ca nu isi merita toate decorațiile primite din partea statului roman...

Trimite un comentariu

sus