Skip to main content

NOU. Podcast pentru antreprenori. Dragoş Anastasiu a intrat „În arenă!“ (video)

 
Sursa foto: Facebook/Dragos Anastasiu
Sursa foto: Facebook/Dragos Anastasiu

În arenă! Acesta este un nou podcast, dedicat antreprenorilor şi lansat în spaţiul media de Dragoş Anastasiu, nume celebru în lumea afacerilor.

Publicitate

Dragoş Anastasiu, fost “leu“ investitor, jurat în emisiunea „Arena Leilor“ de la TVR 2, emisiune difuzată în perioada  2007-2013 are un nou proiect media.

Antreprenor în serie, business angel, fondator Eurolines şi fondator AdWise, Dragoş Anastasiu a lansat un podcast dedicat oamenilor de afaceri.

„În noul său demers, fondatorul AdWise îşi doreşte să vorbească pe faţă, cu antreprenori, despre ce înseamnă să ai o afacere în România, abordând teme  reale şi inspiraţionale“, se arată într-un comunicat.

Dragoş Anastasiu, despre noul podcast pe care l-a lansat:

„ÎN ARENĂ! este un podcast creat din nevoia de a vorbi pe bune despre ce înseamnă să fii antreprenor, care sunt obstacolele, care este mindset-ul, şi mai ales, care sunt paşii de creştere în funcţie de stadiul unei afaceri.

Îndrumarea antreprenorilor mici şi mijlocii trebuie să fie disponibilă tuturor! Am creat AdWise, în urmă cu mai bine de opt luni, pentru ca antreprenorii să nu mai facă toate greşelile pe care le-am făcut eu în peste 25 de ani de activitate.

Îmi doresc să ştie că există ajutor şi soluţii în apropierea lor, îmi doresc să le inspir curajul de a  le căuta, iar acest podcast este locul în care se întâlnesc antreprenorii, poveştile lor, soluţiile şi “best practice’’.

Cine a fost primul invitat?

Andy Szekely, autor, business adwisor şi coach. Acesta a vorbit despre cele 4 stadii ale unui business şi calea spre libertate în antreprenoriat.

Dragoş Anastasiu a înfiinţat AdWise în septembrie 2021, iar Eurolines în 1995.

Primul episod al podcastului "În arenă!"

Citeşte şi: PODCAST. Dragoş Anastasiu contină procesul cu Caţavencii şi Patrick Andre de Hillerin şi după ce au scos articolul: "Am cerut 300.000 de euro. Voi dona banii"


Citeşte şi: De la Arena leilor, la Imperiul leilor. Pro TV pregăteşte o emisiune cu antreprenori

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus