Skip to main content

În grădina Danei se întoarce la TVR

 
În grădina Danei se întoarce la TVR

În grădina Danei, titlu care dispăruse de la postul public de câteva luni, revine la TVR. De data aceasta, nu va fi emisiune, ci o rubrică în cadrul unui program. Se schimbă şi producătorul.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Dana Constantinescu se întoarce pe TVR în cadrul emisiunii Agrostrategia. În această emisiune va fi inclusă În grădina Danei. Rubrica va fi difuzată o singură dată pe săptămână, joia de la 10:30 pe TVR 1, şi online pe Agrointeligenţa, având o durată 24 de minute.

Prima ediţia În grădina Danei în noul format: joi, 8 septembrie, de la 10.30.

Încercăm să atragem şi un public tânăr, spune Dana Constantinescu, realizatoarea În grădina Danei.

Dana Constantinescu, pentru Paginademedia.ro:

“Sunt sfaturi pentru toată lumea şi lucruri pe care trebuie să le cunoască despre plante, pomi fructiferi, arbuşti fructiferi, plante medicinale ori plante aromate.

Rubrica se păstrează la fel şi încercăm să atragem partea de tineri, dar nu de 20-25 de ani, dar după 30 de ani cei care vor să facă din cultivarea plantelor mai mult decât un hobby, ci şi o mică afacere în localităţile în care stau.”

Rubrica prezentată de Dana Constantinescu constă în sfaturi pentru cei care vor să îşi facă o mică grădină pe terasă, în spatele blocului sau pentru cei care vor să facă o mică afacere.

Emisiunea a fost 11 ani pe TVR1, duminica de la ora 10:00, iar ultima ediţie a emisiunii În grădina Danei a fost difuzată pe 1 mai 2022.

Producător extern

În gărdona Danei, în noul format, este o producţie externă pentru TVR. Rubrica este produsă de platforma online Agrointeligenţa, care realizează pe postul public de televiziune şi programelel Agrostrategia, cu Vlad Macovei şi Fermierii României.

Citeşte şi: Fondatorul Agrointeligenţa, fost redactor-şef al EVZ, emisiuni la TVR

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus