Skip to main content

Fondatorul Agrointeligenţa, fost redactor-şef al EVZ, emisiuni la TVR

 
Fondatorul Agrointeligenţa, fost redactor-şef al EVZ, emisiuni la TVR

Vlad Macovei, de la platforma online Agrointeligenţa, fost redactor-şef al ziarului Evenimentul zilei, va realiza două emisiuni de agricultură la TVR 1. 

Publicitate

Detalii, în continuare:

Jurnalistul va realiza la TVR două emisiuni de agricultură, domeniu pe care s-a orientat odată cu lansarea site-ului agrointeligenţa.ro. Ambele programe vor fi difuzate în intervalul orar 10.00-11.00, de luni până joi.

Prima emisiune, de la ora 10.00, este AgroStrategia, un program de tip talk-show, cu invitaţi.

Cea de-a doua emisiune, de la 10.30 la 11.00, este Fermierii României. Spre deosebire de AgroStrategia, acest tronson va fi dedicat reportajelor de teren.

Slotul despre agricultură va fi difuzat de TVR 1 de luni până joi. Primele emisiuni: luni, 16 mai.

Programele sunt realizate în studioul virtual Agrointeligenţa.

Producătorul tronsonului orar, din partea Agrointeligenţa, este Dalia Tăbăcaru, cu experienţă la RealitateaTV, România TV şi la Starea Naţiei cu Dragoş Pătraru.

GALERIE FOTO. Studioul virtual Agrointeligenţa

Vlad Macovei, Carte de vizită:

  • Lucrează în presă din 1996. A fost redactor-şef adjunct al ziarului Cotidianul între 2004 şi 2008.
  • În perioada 2008-2013, a ocupat poziţia de redactor-şef al cotidianului Evenimentul zilei.
  • În 2013, a lansat platforma online specializată pe agriculturiă Agrointeligenţa.ro
  • Agrointeligenţa a mai derulat un proiect TV - Cultivat în România, emisiune realizată în 2014 la postul România TV.

Citeşte şi: Fostul redactor-şef al EVZ a lansat proiectul Agro Intel. Vlad Macovei, viitor consilier al deputatului Stănişoară


Citeşte şi: Fostul redactor-şef al EVZ, emisiune de agricultură la România TV: Cultivat în România


Citeşte şi: Agrointeligenţa, campanie de 250.000 de euro pentru comunicare şi educaţie pe agricultură. Un fost redactor-şef EVZ conduce proiectul

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sorina pinte sorina pinte
    Si-a mai adus băsistul Turturica pe ușa din dos in TVR un prieten. ***, Dar ce contează? Turturică știe că nu va face purici mulți. Așa că își aduce amicii. Prisecariu care e în concurs de urlete cu Barbu, Modâlcă veșnic pusă pe digerare, Ciocazanu. Și încă multe astfel de alte spaime televizuale.
  • Publicitarul Publicitarul
    Macovei e si patron, si owner de patronat (asociatia Forta Fermierilor), si jurnalist, si prestator de servicii care vinde/ produce publicitate in zona agri. Mai bine zis, merge pe la marile firme din domeniu si le organizeaza conferinte pe care tot el le filmeaza si apoi le difuzeaza, pe bani, pe agrointel.ro. Bine-bine, asta face cam toata asa-zisa presa economica. Iar in zona agri tot ce se scrie/ difuzeaza e pe cascaval. AgroTV traieste din asa ceva, aia de la Antena Satelor iau leafa de la stat si se combina in privat cu marii furnizori de inputuri etc. Cu asemenea insi de factura indoielnica face parteneriate cuplul Turturica-Modalca!
  • Darius Ștefănescu Darius Ștefănescu
    @Steven: le face doar pentru sponsorizări, nu pentru agricultori. Asta scrisesem în comentariul anterior, dar administratorii site-ului pun *** aiurea.
  • Steven Steven
    Stau și mă întreb pentru cine face emisiunile astea pentru că la ora aia, agricultorii (cei cărora ar trebui să li se adreseze) sunt ocupați cu lucratul pământului. Așadar...
  • Darius Stefanescu Darius Stefanescu
    Vlad Macovei nu este jurnalist în slujba societății. El îți prezinta agricultura în ***. Doar așa și-a produs emisiunile pe la toate televiziunile pe la care a fost. Dar TVR ne-a obișnuit numai cu emisiuni ***.
  • Livia Pila Livia Pila
    Si concursul pe care l-a castigat ca urmare a cererii de oferta cand a fost? Si Macovei, la fel ca multi, precum mai sus amintitul Dragos Patraru, intra in TVR pe combinatie. Un lucru ilegal. Dar Rise Project inventeaza mafioti in loc sa cerceteze adevarata coruptie din TVR.
  • SobySobea SobySobea
    @CH+, a mai avut studio virtual și la E vremea ta! Nu știu dacă mai este folosit studio-ul virtual pentru E vremea ta! sau nu.

    Alte posturi TV care mai au studio virtual: Prima TV (Focus), Aleph News, Digi 24, Prima Sport/Orange Sport și înainte au mai avut studio virtual și posturile Național TV (până în 2010), Digi Sport (până în 2018) și Antena 1 (până în 2016).
  • CH+ CH+
    SobySobea. Da. Unul singur pentru emisiunea Teleșcoala.
  • fost coleg fost coleg
    Macovei a fost redactor sef al EvZ doar vreo luna de zile, ncidecum cinci ani!
  • SobySobea SobySobea
    TVR mai are studio-uri virtuale?

Trimite un comentariu

sus