Skip to main content

Încep live-urile la Vocea României. Cine prezintă cu Bartoş?

 
Sursa foto: protv.ro
Sursa foto: protv.ro

Emisiunea Vocea României dă startul ediţiilor live din această seară, de la ora 20.30. Emisiunea se apropie de aflarea câştigătorului sezonului 10, iar pentru premiul se luptă 12 concurenţi, notează protv.ro.

Publicitate

În plus, Pavel Bartoş va prezenta alături de Iulia Pârlea, prezentatoarea de la Meteo.

Pavel Bartoş:

"În live-uri, vom avea parte de multă tensiune şi foarte multă emoţie. Este o etapă aşteptată, mai ales de concurenţii care-şi doresc cu ardoare să fie Vocea României.

I-am văzut la repetiţii, au pregătit momente fabuloase, iar antrenorii sunt alături de ei la fiecare pas. Este foarte greu să-ţi dai seama cine ar putea merge mai departe, toţi sunt foarte buni şi determinaţi să surprindă. Va depinde foarte mult de prestaţia fiecăruia în momentul live-ului, iar publicul îşi va alege favoriţii."

Anul acesta, alături de concurenţi, pe durata live-urilor de la Vocea României, Iulia Pârlea se va afla în camera „CEC-in”:

Iulia Pârlea:

 "Cred că live-urile sunt cele mai aşteptate, emoţiile sunt mult mai intense şi concurenţii mai aproape de a afla cine va fi Vocea României. Sunt tare fericită să fac parte din echipă şi să pot fi alături de aceşti oameni minunaţi care dau totul pe scenă. O să vă ţin la curent cu tot ce se întâmplă în camera „CEC-in” şi... nu uitaţi să votaţi."

În ediţia difuzată pe 2 decembrie, 36 de concurenţi au urcat pe scenă, însă doar 12 au reuşit să treacă în etapa următoare.

Echipa Denis The Motans:

În echipa lui Denis The Motans, au urcat pe scenă, Corina Ivanov, Daniel Ciurea şi Anastasia Budeşteanu. Antrenorul a ales să o ducă în live-uri pe Anastasia.

Un alt moment a fost pus în scenă de Marina Nanava, Kam Cahayadi şi Alexandra Şipoş, iar Denis a decis că cel care are cele mai mari şanse în etapa următoare este Kam.

Echipa Irina Rimes:

Irina Rimes i-a avut în ring pe Alexandrina Vlad, Ricardo Gabor şi Andra Botez. Andra fiind cea aleasă să reprezinte echipa în live-uri. 

Între Bogdan Jeler, Rianna Rusu şi Carmen Cuşa, interpretarea Riannei a făcut-o pe Irina să o trimită mai departe în competiţie. 

Din echipa Smiley şi Theo Rose, Vlad Nicolici, Winael Baldus şi Eduard Stoica au reuşit să aibă cele mai bune performanţe pe scenă şi să ajungă în etapa live-urilor.

Echipa Tudor Chirilă:

Tudor Chirilă a deschis etapa knockout-urile din echipa sa cu Delia Racu, Valeria Marcu şi Ruxandra Istrate. Valeria, cea pe care a salvat-o de la Irina, este cea care va ajunge în live-uri alături de Iulian Nunucă şi Ioana Vecerdea.

Iulia Pârlea - carte de vizită:

- A prezentat ştiri la Aleph News

- A prezentat ştirile sportive la Digi 24

- A lucrat la Orange Sport

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus