Skip to main content

Nou pe Instagram. Liber la „Swipe-Up” pentru toată lumea

 
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Schimbare importantă pe Instagram. Funcţia „Swipe-Up”, care îi permite utilizatorului să pună link-uri către alte site-uri, este disponibilă pentru toţi utilizatorii începând de astăzi, scrie SocialMediaToday.

Publicitate

Până acum, această funcţie era valabilă doar conturilor cu peste 10.000 de urmăritori sau conturilor verificate (cele care au bifa albastră).

Cum se foloseşte funcţia? E simplu. Utilizatorii trebuie să realizeze un story, iar în meniu au funcţia „Link”. Acolo se va insera un link către o ştire, pe care ulterior urmăritorii o pot accesa în momentul în care văd story-ul.

Schimbarea ar ajuta brand-urile să obţină mai mult engagement, anunţă reprezentanţii companiei.

„Când am introdus prima dată funcţia Swipe-Up, funcţia era limitată pentru conturile verificate sau cele cu un anumit număr de urmăritori. Am ascultat feedback-ul comunităţii noastre care dorea, de asemenea, să împărtăşească lucruri care contează pentru prietenii şi familiile lor.

Indiferent de ceea ce vă interesează, de la gătit la voluntariat sau la cumpărături, acum aveţi o posibilitate să împărtăşiţi aceste lucruri în funcţia Stories - indiferent de numărul urmăritorilor pe care îi aveţi pe contul dumneavoastră”, au anunţat cei de la Instagram.

FOTO. Cum se foloseşte funcţia „Swipe-Up” 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus