Skip to main content

Insula Iubirii se pregăteşte de sezonul şase. Din nou. Antena 1 anunţă castingul

 
Insula Iubirii se pregăteşte de sezonul şase. Din nou. Antena 1 anunţă castingul

Antena 1 pregăteşte un nou sezon de Insula Iubirii. Postul TV anunţă castingul pentru sezonul şase al show-ului de dating. 

Publicitate

Postul TV a mai început şi anul trecut filmările pentru sezonul şase, însă acestea au fost oprite din cauza pandemiei de Covid-19. Se schimbase şi insula la momentul respectiv. Filmările se mutaseră din Thailanda în Republica Dominicană. 

Acum, oficialii Antena 1 au menţionat, în legătură cu locaţia în care se va filma Insula Iubirii, că este „complet necunoscută celor de acasă”. Contactaţi de Paginademedia.ro, aceştia au spus că „locaţia nu poate fi comunicată încă”. 

Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului, despre sezonul şase: 

„Din experienţa de până acum, cred că Insula Iubirii este un exerciţiu bun pentru a învăţa să ştii să îl asculţi pe cel de lângă tine pentru a înţelege mai bine problemele cu care se confruntă şi ca să poţi să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăşi un impas. Aşa că sunt nerăbdător să întâlnesc cuplurile din cel de-al şaselea sezon care chiar îşi doresc să afle cine sunt cu adevărat”, a spus gazda. 

DESPRE FORMAT. Cupluri care vor să-şi „testeze” relaţia locuiesc timp de mai multe zile, pe insule separate, fete cu fete, băieţi cu băieţi. Ispitele aduse în concurs vor încerca să „strice” relaţiile concurenţilor.


Citeşte şi: Filmările la Insula Iubirii, oprite intempestiv. Republica Dominicană a declarat stare de urgenţă din cauza Coronavirusului


Citeşte şi: Antena 1 schimbă insula de la Insula Iubirii. Emisiunea lui Vâlcan nu se va mai filma în Thailanda


Citeşte şi: Ispite vechi şi noi în noul sezon al reality-show-ului Insula iubirii


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • De 6 sezoane când ajunge survivor aici

  Dar Ultimul Trib cand ajunge la sezonul 2 oare ?
 • Cbs cea mai mare tv o are în grila ce zici

  Si Pro TV cea mai mare TV in Romania nu o are. Ce zici ?
 • dar chiar acum e în america ha

  Aici vorbim de Romania. Sau Antenuta atata stie ? Sa copieze alte tari ?
 • si ce e o stire neinsemnata

  Pentru fani Burlaci si Ispite. Este...
 • iar postaci nimica nicio emisiune buna a ei domina la cei fara venituri

  Ca la Antenuta Zero. Postacule, de ce sa faci emisiuni daca ai audienta zero ? iar muta emisiunea la ora 23:00 de frica. Nu postac ?
 • De ce nu au continuat ACUM filmările începute anul trecut cu acei concurenți, când situația chiar o permite???
 • Daca inca se face aceasta emisiune, inseamna ca, raportat la costuri, emisiunea inca face profit, chiar daca se situeaza pe locul 3 in preferintele telespectatorilor. Ca sunt proaste sau bune (si nu vorbesc doar despre emisiunea asta, ci de toate emisiunile de pe posturile generaliste), pe oamenii din structurile de conducere ale televiziunilor nu-i intereseaza decat castigurile. E un business pana la urma. Degeaba ne batem noi aici pe clasament, pe ei ii intereseaza cat castiga, raportat la costurile de productie.
 • Da începe insula *** și al ***!!! O emisiune proasta din toate punctele de vedere!!!
 • OFTTOPIC|ULTIMA ORA|PRO TV renunta din toamna la Ce se întâmplă,doctore?Chiar postul a anuntat-o

Trimite un comentariu

sus