Skip to main content

PROMOVARE. Internet Corp şi-a anunţat noul director de vânzări al companiei

 
PROMOVARE. Internet Corp şi-a anunţat noul director de vânzări al companiei

Internet Corp, unul dintre cei mai importanţi jucători din online-ul românesc, şi-a anunţat astăzi noul director de vânzări. Cristina Bucea, care face parte din echipă încă din aprilie 2017, a fost promovată.

Publicitate
InternetCorp activează pe piaţa de publishing online din România prin patru divizii de conţinut: business, ştiri, lifestyle şi target feminin, dar şi prin divizia de evenimente. Editează, printre altele, site-urile wall-street şi 9am. 
 
După ce a avut roluri de Account Manager şi ulterior de Coordonator Proiecte Speciale, acum Cristina Bucea a devenit noul director de vânzări al publisherului.  
 
Cristina Bucea, Director de Vânzări la Internet Corp, despre promovarea sa:
 
„Noile atribuţii reprezintă pasul firesc în evoluţia mea profesională, ca o continuare a muncii din ultimii cinci ani de când fac parte din echipa Internet Corp. Ecosistemul din companie, dar şi cel din piaţă, mi-au oferit prilejul de a descoperi noi modalităţi de adaptare, de înţelegere a nevoilor clienţilor şi găsirea unor soluţii pentru momentele provocatoare pentru industria de advertising din România şi nu numai”
 
Aceasta va coordona vânzările pentru un portofoliu propriu de site-uri de business, ştiri, lifestyle şi target feminin, cum ar fi Wall-street.ro, start-up.ro, Kudika.ro, 9am.ro, Garbo.ro, Retail.ro sau FutureBanking.ro, dar şi pentru peste 45 de site-uri din regia de vânzări.
 
Internet Corp face parte din martie 2021 din grupul paneuropean Primavera Digital Group (PDG), alături de compania britanică de comunicare Ranieri Agency. 

Citeste şi: InternetCorp, preluat de un grup Finlandez. Ce ce întâmplă cu regia de vânzări care deţine şi site-urile wall-street.ro, start-up.ro, kudika.ro?Pe lângă publicaţiile deţinute, Internet Corp a dezvoltat şi o serie de evenimente, precum Future Banking, ecomTEAM şi Retail Arena, dar şi platforma tehnologică prin care se pot organiza evenimente virtuale şi hibride interactive, IC Events.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Crapa pipota in tine de ciuda draga “Doina Pîrgea” :)))) Stim, stim, sunt acri strugurii, ce sa-i faci.
  • Eu aș pune pe masa lui Dexter toate caricaturile astea de business woman.
    Oribil, inutil și criminal de pe mulți bani.
    Revoltător că promovați asemenea desene animate.

Trimite un comentariu

sus