Skip to main content

Irina Margareta Nistor, florăreasă pentru o zi pentru emisiunea Vis sau realitate de la TVR 1. „Dacă nu intram la facultate asta voiam să mă fac”

 
Irina Margareta Nistor, florăreasă pentru o zi pentru emisiunea Vis sau realitate de la TVR 1. „Dacă nu intram la facultate asta voiam să mă fac”

Irina Margareta Nistor, într-o ipostază în care nu a mai fost până acum: florăreasă pentru o zi. S-a întâmplat pentru filmările noii ediţii a emisiunii „Vis sau realitate” de la TVR 1, realizată de Sebastian - Basti - Felix Ţopescu, care va fi difuzată duminică, 7 mai, de la ora 16.30.

Publicitate

Supranumită „Vocea filmelor”, Irina Margareta Nistor se gândea în adolescenţă că i-ar plăcea să devină florăreasă. Ceea ce nu s-a întâmplat, căci dragostea ei pentru filme a fost cu mult mai mare. Irina Margareta Nistor a povestit, pentru Paginademedia, cât de serios a fost acest vis.

Irina Margareta Nistor: „Dacă nu intram la facultate mă făceam florăreasă”

„Dacă nu intram la facultate mă făceam florăreasă. Când am spus asta, părinţii mei au sperat sa nu rup «lanţul» celor câtorva generaţii cu studii superioare, deşi eram ca loaza (loser pe stil nou) şi am fost 7 pe un loc la Litere.

Dar nu cred că mi-ar fi mers ca florăreasă, pentru că nu am fost niciodată îndemânatecă. Şi trebuie talent, nu glumă”, a povestit Irina Margareta Nistor pentru Paginademedia.ro.

Galerie foto

„Când am filmat pentru emisiunea Vis sau realitate în florărie, întâi am învăţat cum se face un aranjament cu stil, nu am făcut nimic de capul meu. Şi mi-a iesit un aranjament chic, cu liliac violet regal, pe care l-am şi dus la mormântul Majestăţii Sale, la Curtea de Argeş, mai ales că suntem în apropierea zilei de 10 mai, Ziua Monarhiei”, a mai spus Irina Margareta Nistor, pentru Paginademedia.ro.

„Îmi plac foarte mult, teoretic, toate florile, dar le detest pe cele cu miros agresiv, precum crinii imperiali sau zambilele. Mama adora calele şi mie îmi plac mult trandafirii galbeni, anemonele, lalele şi mai ales orhideele”, a mai adăugat cunoscutul critic.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus