Skip to main content

Irina şi Răzvan Fodor se alătură campaniei împotriva hărţuirii stradale

 
Sursa foto: Irina Fodor, Facebook
Sursa foto: Irina Fodor, Facebook

Nume noi care susţin campania împotriva violenţei stradale. Irina şi Răzvan Fodor se alătură demersului pornit de L'Oreal Paris, sub genericul Stand Up.

Publicitate

Primul nume care a intrat în campanie a fost jurnalista Andreea Esca, după cum a scris Paginademedia.ro.

Irina Fodor (a prezentatat emisiunea culinară Chefi la cuţiţe şi show-ul Asia Express):

"Când am venit la facultate la Bucureşti, cineva m-a avertizat să am grijă când merg cu tramvaiul, că sunt tot felul de dubioşi şi dacă “se iau de tine”, nu sare nimeni să te ajute. Ba mai mult, că dacă ţipi tu ca să ceri ajutor, te taie cu lama pe faţă.

Fie că era mit urban sau nu, mi-am făcut promisiunea de a evita pe cât posibil tramvaiele, urmată, în scurt timp, de altele, în funcţie de situaţiile pe care le întâlneam pe străzi: să nu merg niciodată singură noaptea, să nu mă îmbrac prea mulat, scurt, transparent, să nu mă uit dacă aud fluierături, pss-ituri şi alte sunete colorate, să ocolesc zonele cu şantiere…
 
Cumva, îmi impuneam eu limite pentru cei care habar nu aveau ce-s acelea. Şi realitatea este că nici nu aveam uneltele necesare ca să reacţionez, indiferent dacă eram în postura de victimă sau martoră a unei hărţuiri, aşa că preferam să evit anumite contexte.
 
Cred că era de mult timpul pentru educaţie şi în sensul acesta, atât pentru a sancţiona un comportament nepotrivit, cât şi pentru a învăţa victimele ori martorii să reacţioneze şi în ce fel.", a scris Irina Fodor pe pagina de Facebook.

CITEŞTE ŞI: Andreea Esca susţine campania Stand Up L'Oreal Paris împotriva hărţuirii stradale

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bluemoon Bluemoon
    Draga Șerban
    E o inițiativă foarte buna, dar cum presupun tu faci parte din aia care hartuiesc pe strada,nu ești de acord cu ea
  • mihai mihai
    Da impotriva vremii nu protestati? sunt impotriva si? gargara pt prosti
  • Șerban Șerban
    Alți isteți
  • margo margo
    poate ar trebui inclusa la hartuirea stradala si activitatea diversilor cersetori de la organizatii internationale care solicita donatii lunare de pe card si datele cardului!!!! nu mi se pare ok, eu ii refuz de fiecare data. sunt foarte insistenti si cu greu scapi de ei incercand sa fii totusi politicos.

Trimite un comentariu

sus