Skip to main content

Un celebru psihiatru şi scriitor, invitat în emisiunea lui Cătălin Ştefănescu de pe TVR

 
Foto: TVR
Foto: TVR

Cătălin Ştefănescu are un nou invitat special la emisiunea „Garantat 100%” de pe TVR, după ce în urmă cu câteva săptămâni a purtat un dialog cu fiica lui Steve Jobs.

Publicitate

Este vorba de Irvin Yalom, un celebru psihiatru şi scriitor. El este şi profesor emerit de psihiatrie la Universitatea Stanford.

Yalom a scris următoarele cărţi de psihoterapie: The Theory and Practice of Group Psychotherapy – vândută în peste 700.000 de exemplare, Existential Psychotherapy şi Inpatient Group Psychotherapy, a scris cărţi de ficţiune: Călătoria spre sine, Privind soarele în faţă, Darul psihoterapiei, Mama şi Sensul vieţii, precum şi romane:  Plânsul lui Nietzsche, Minciuni pe canapea şi Soluţia Schopenhauer.

Tema discuţiiei dintre Ştefănescu şi Yalom va fi cartea „O chestiune de viaţă şi de moarte", scrisă de el însuşi şi Marilyn Yalom, fosta soţie a psihiatrului care a decedat şi a redactat cartea în ultimele luni de viaţă.

Yalom va vorbi despre „vieţi netrăite şi anxietate, despre nevoia de a-ţi trăi viaţa din plin, despre frica de moarte, despre iubirea care se poate dovedi mai puternică decât moartea, despre puterea de a naviga prin sfârşitul vieţii”, mai spun cei de la TVR.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sigur nu la cristache ? ca doar asta aduce personalitati ( lol )

Trimite un comentariu

sus