Skip to main content

Iulia Albu se întoarce la „origini”. Va face „poliţia modei”, la Antena Stars. Când începe?

 
Iulia Albu se întoarce la „origini”. Va face „poliţia modei”, la Antena Stars. Când începe?

O nouă emisiune debutează la Antena Stars. Cu Iulia Albu în prim-plan. Se numeşte Poliţia Modei, un show în care vor fi comentate şi „amendate” ţinutele vedetelor. Are şi un partener în emisiune: stilistul Ovidiu Buta. 

Publicitate

„Având în vedere succesul răsunător de care rubricile mele s-au bucurat în decursul timpului, era firesc ca următorul pas să fie cristalizarea acestora într-o emisiune proprie”, spune Iulia Albu. 

Practic, Iulia Albu se va întoarce la „origini”, mai precis la rubricile care au consacrat-o. De pildă, ea a fost gazda rubricii „Marţea neagră cu Iulia Albu” în emisiunea lui Cătălin Măruţă din 2018 până în 2021. 

Când începe? 

Noua emisiune debutează chiar în prima zi de Crăciun, de la ora 19:30, la Antena Stars

„Săptămânal, criticul de modă Iulia Albu şi stilistul Ovidiu Buta vor amenda vedetele care se abat de la regulile bunului gust, vor comenta ţinutele alese, vor discuta evoluţiile acestora de-a lungul timpului şi deopotrivă vor aprecia apariţiile spectaculoase din showbiz-ul românesc şi nu numai.

În fiecare ediţie, celor doi li se va alătura un invitat special, alături de care vor dezbate noile tendinţe vestimentare şi nu se vor sfii să aplice amenzi usturătoare”, spun oficialii postului TV. 

Ovidiu Buta a spus, de asemenea:

„Mă bucur să fac parte din acest proiect, pentru că întotdeauna am crezut că acest format îţi permite să transmiţi informaţii într-o formă mult mai percutantă decât ceea ce fac revistele de modă.

Noi, oamenii, suntem mult mai atenti la exemple legate de vedete şi atunci, cu ajutorul exemplelor perfecte, ne e foarte uşor să ne dezvoltăm stilul, să înţelegem unde sunt greşelile noastre vestimentare şi încotro se îndreaptă moda”. 

La Antena Stars, Iulia Albu mai are şi emisiunea I.A. cu stil. Când a început colaborarea cu trustul Intact, Iulia Albu a făcut parte şi din juriul emisiunii Splash! Vedete la Apă. 

Poliţia modei a mai fost pe TV în 2013

Nu este pentru prima dată când formatul „Poliţia Modei” este pe TV. În 2013, Oana Mareş şi Ovidiu Buta au realizat emisiune la Antena 2, după cum scria şi Paginademedia.ro la vremea respectivă

Trecerea la Antene a Iuliei Albu

La finalul lunii iunie, Iulia Albu şi-a anunţat despărţirea de Pro TV. Era gazda rubricii „Marţea neagră cu Iulia Albu” în emisiunea lui Măruţă, din 2018. Anterior, Albu a colaborat cu Kanal D în perioada 2013-2018.

Ea a fost unul dintre juraţii emisiunii „Bravo, ai stil!”, în primele patru sezoane.

Ulterior, şi-a anunţat noua colaborare cu trustul Intact. 


Citeşte şi: Măruţă rămâne fără Iulia Albu. Stilista încheie colaborarea cu Pro TV


Citeşte şi: Iulia Albu, pentru Paginademedia.ro: În toamnă vin cu surprize frumoase pe „sticlă”


Citeşte şi: Iulia Albu a anunţat cu ce post TV a semnat


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Soby
    Parcă mai era o emisiune cu același nume în 2013: Poliția Modei, când a fost difuzat tot la același canal, când a fost numit Antena 2.
  • Sahy Sahy
    Acolo îți era locul la *** se star. Cea mai penibila tv din Romania

Trimite un comentariu

sus