Skip to main content

Pro TV are o nouă prezentatoare la meteo. A venit de la Aleph-ul lui Adrian Sârbu

 
Pro TV are o nouă prezentatoare la meteo. A venit de la Aleph-ul lui Adrian Sârbu
Nume nou se alătură Pro TV, în departamentul ştiri. Este vorba despre Iulia Pârlea, care va prezenta, de astăzi, de la ora 19.00, Vremea, anunţă postul de televiziune. 
Publicitate
 
Iulia Pârlea a lucrat, în ultima perioadă, la Smart FM şi apoi la Aleph News, televiziune de ştiri fondată de Adrian Sârbu, părintele Pro TV. 
 

Pârlea are o experienţă de 14 ani în televiziune şi 6 în radio, timp în care a prezentat ştirile din sport la Digi24 şi Telekom Sport. 
 
Ea este cunoscută şi în lumea mondenă, prin prisma relaţiilor cu diverşi fotbalişti. 

„Sunt emoţionată, dar nu pentru că mă aflu în faţa camerelor de filmat, ci pentru că am intrat în familia Pro TV. Am descoperit aici o echipă minunată, oameni profesionişti care m-au primit cu multă căldură şi cărora vreau să le mulţumesc!”, a declarat Iulia Pârlea.

Iulia Pârlea vine la Pro TV în contextul în care Magda Pălimariu a anunţat recent că va petrece mai mult timp în Norvegia, acolo unde este soţul ei, însă că nu renunţă să prezinte rubrica vremea. 

Magda Pălimariu:

„Mi-aţi tot scris în ultima perioadă şi vreau să vă zic aici, tuturor, că ne vom vedea în continuare. Weekend-ul acesta am să vă aduc toate datele despre vreme şi abia aştept să mă reîntâlnesc cu voi!

Însă este adevărat că în următoarea perioadă voi fi mai mult plecată din tara, dar ştiţi că rubrica meteo face parte din viaţa mea şi nu o să renunţ la întâlnirile cu voi! Aşadar, in următoarea perioada voi sta mai mult timp in Norvegia, sa ma bucur de locurile frumoase de acolo, sa petrec mai mult timp in tara din care face parte familia mea acum şi sa ma acomodez cu clima şi felul in care trăiesc oamenii in acele locuri.”

 

 
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mucea Fanica Mucea Fanica
    Bună seara,
    Nu vreau să supăr și îmi cer scuze dar prezentatoarea de la "starea vremii" Iuliana Pâlea e cea mai nepotrivită emisiunii. Nu are intonație, înghite tot timpul (numai ea știe ce)...De la înființarea postului Pro TV nimeni nu a prezentat vremea în halul ăsta!
  • Airam Airam
    Fereasca Dumnezeu ce prost prezinta! Ramane fara aer la fiecare fraza, inca un pic si isi da duhul in direct. Neinspirata alegere!
  • ika timofan ika timofan
    zau...chiar nu o vede / aude nimeni ?!! cum sa inghiti in mijlocul frazei ??! nu are cursivitate ... rupe frazele ... volumul vocii e vai mama lui ...poate e anemica ... totusi ... de ce trebuie sa vedem asa ceva ??!! rabdam suficient muntii de reclame indoielnice....nu mai este nevoie si de alt ,,,,rau! iar ***....mai subtire ... ca nu e cazul......
  • Irina Irina
    Nu-mi place fiinta asta cum prezinta. Nu era destul ragaielile lui Busu si tusea lui scarboasa, acum...si asta care inghite la fiecare fraza. Oare producatorii chiar nu vad aceste comentarii ? Nu o aud ? Deja dimineata schimb postul cand prezinta busu acum schimb si seara cand o aud pe-asta. Nu-mi place. Dar daca lir le place sa ramana fara noi care ne uitam la protv , atunci....asa sa fie. Pastrati ce arunca altii.
  • Petru Petru
    Iulia...o eroare de prezentatoare: face nunai plimbari in fata camerei, nu are de loc prezenta de scena in fata camerei...Poate ar fi buna ca ...manechin, dar nu ca prezentator TV.....Nu sunt convins ca stiw nici ...punctele cardibale sau orasele din Romania...
  • rosa rosa
    cand vad insipida asta gretoasa , ma ia scarba si trebuie sa schimb programul...!
  • Steli Steli
    Oare chiar nimeni nu vede cât înghite în sec femeia aceasta atunci când prezintă vremea?
    Nu cred ca este ceva mai enervant la o prezentatoare.
  • Aninim Aninim
    Mvai, dar câte bâlbe dă fata asta după 14 ani de "promptereală".
  • So So
    Experienta de 14 ani in televiziune si a ajuns de la stiri la meteo? Eu am vazut-o la ora 19. S-a incurcat la fiecare fraza. Dupa 14 ani... nu mai pdai vina pe emotii. Si in jurnalele ce au urmat... chiar ma gandeam ca este incepatoare si este de inteles.
    Ce a recomandat-o, relatia cu fotbalistii? Ca talent... are picioare frumoase.
  • de Wokf de Wokf
    ...hai că o găsirăți PRO-ule,devoratoarea de fotbalisti,e f.îngustă piața voastră de recrutare,ori aveți un departament de manegement resurse umane -varză,varză!Magda era cu zece clase peste asta,si ca fizic si ca tinută,ca orice!Bravo,aferim ,facurăti treabă!
  • Gascoigne Gascoigne
    Am mai intrebat p-aici pe cine are in spate Nițoiu, un nimeni in drum. Zero in toate domeniile, plimbat pe la toate rubricile conexe. Acum a adus-o si pe nevasta-sa???
  • Villy Villy
    Mult succes!
  • Ciocolatu Ciocolatu
    @jk, văd că Daniel Nițoiu a fost la mai multe funcții la PRO TV: Acum în 2022, prezintă meteo.
    Înainte a mai fost și prezentator de știri, reporter și parcă a mai fost și de sport.
  • jk jk
    @Ciocolatu si aseara a fost altul,poate Daniel Nitoiu,ca nu l-am recunoscut sincer
  • Ciocolatu Ciocolatu
    @geo, Marina Nițoiu prezintă doar știri din sport. A prezentat meteo dinainte, dar după ce a venit Roxana Gheorghian de la Antena 1 la Prima TV, a trecut de la meteo la știri din sport.
    Pe Marina Nițoiu am văzut chiar și la Focus 18 prezentând știri din sport, face alternativ cu Maria Iordănescu care este fiica lui Anghel Iordănescu.

Trimite un comentariu

sus