Skip to main content

Pro TV are o nouă prezentatoare la meteo. A venit de la Aleph-ul lui Adrian Sârbu

 
Pro TV are o nouă prezentatoare la meteo. A venit de la Aleph-ul lui Adrian Sârbu
Nume nou se alătură Pro TV, în departamentul ştiri. Este vorba despre Iulia Pârlea, care va prezenta, de astăzi, de la ora 19.00, Vremea, anunţă postul de televiziune. 
Publicitate
 
Iulia Pârlea a lucrat, în ultima perioadă, la Smart FM şi apoi la Aleph News, televiziune de ştiri fondată de Adrian Sârbu, părintele Pro TV. 
 
Pârlea are o experienţă de 14 ani în televiziune şi 6 în radio, timp în care a prezentat ştirile din sport la Digi24 şi Telekom Sport. 
 
Ea este cunoscută şi în lumea mondenă, prin prisma relaţiilor cu diverşi fotbalişti. 

„Sunt emoţionată, dar nu pentru că mă aflu în faţa camerelor de filmat, ci pentru că am intrat în familia Pro TV. Am descoperit aici o echipă minunată, oameni profesionişti care m-au primit cu multă căldură şi cărora vreau să le mulţumesc!”, a declarat Iulia Pârlea.

Iulia Pârlea vine la Pro TV în contextul în care Magda Pălimariu a anunţat recent că va petrece mai mult timp în Norvegia, acolo unde este soţul ei, însă că nu renunţă să prezinte rubrica vremea. 

Magda Pălimariu:

„Mi-aţi tot scris în ultima perioadă şi vreau să vă zic aici, tuturor, că ne vom vedea în continuare. Weekend-ul acesta am să vă aduc toate datele despre vreme şi abia aştept să mă reîntâlnesc cu voi!

Însă este adevărat că în următoarea perioadă voi fi mai mult plecată din tara, dar ştiţi că rubrica meteo face parte din viaţa mea şi nu o să renunţ la întâlnirile cu voi! Aşadar, in următoarea perioada voi sta mai mult timp in Norvegia, sa ma bucur de locurile frumoase de acolo, sa petrec mai mult timp in tara din care face parte familia mea acum şi sa ma acomodez cu clima şi felul in care trăiesc oamenii in acele locuri.”

 

 
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • cand vad insipida asta gretoasa , ma ia scarba si trebuie sa schimb programul...!
 • Oare chiar nimeni nu vede cât înghite în sec femeia aceasta atunci când prezintă vremea?
  Nu cred ca este ceva mai enervant la o prezentatoare.
 • Mvai, dar câte bâlbe dă fata asta după 14 ani de "promptereală".
 • Experienta de 14 ani in televiziune si a ajuns de la stiri la meteo? Eu am vazut-o la ora 19. S-a incurcat la fiecare fraza. Dupa 14 ani... nu mai pdai vina pe emotii. Si in jurnalele ce au urmat... chiar ma gandeam ca este incepatoare si este de inteles.
  Ce a recomandat-o, relatia cu fotbalistii? Ca talent... are picioare frumoase.
 • ...hai că o găsirăți PRO-ule,devoratoarea de fotbalisti,e f.îngustă piața voastră de recrutare,ori aveți un departament de manegement resurse umane -varză,varză!Magda era cu zece clase peste asta,si ca fizic si ca tinută,ca orice!Bravo,aferim ,facurăti treabă!
 • Am mai intrebat p-aici pe cine are in spate Nițoiu, un nimeni in drum. Zero in toate domeniile, plimbat pe la toate rubricile conexe. Acum a adus-o si pe nevasta-sa???
 • @jk, văd că Daniel Nițoiu a fost la mai multe funcții la PRO TV: Acum în 2022, prezintă meteo.
  Înainte a mai fost și prezentator de știri, reporter și parcă a mai fost și de sport.
 • @Ciocolatu si aseara a fost altul,poate Daniel Nitoiu,ca nu l-am recunoscut sincer
 • @geo, Marina Nițoiu prezintă doar știri din sport. A prezentat meteo dinainte, dar după ce a venit Roxana Gheorghian de la Antena 1 la Prima TV, a trecut de la meteo la știri din sport.
  Pe Marina Nițoiu am văzut chiar și la Focus 18 prezentând știri din sport, face alternativ cu Maria Iordănescu care este fiica lui Anghel Iordănescu.
 • Alex, stirea despre cele 9 posturi Prima e adevarata.
  S.C. CLEVER BUSINESS TRANSILVANIA SRL Cluj-Napoca a solicitat licențe audiovizuale prin rețele de comunicații electronice pentru serviciile de programe Prima Comedy/Prima Comedy HD, Prima Show/Prima Show HD, Prima News/Prima News HD, Prima Wild/Prima Wild HD, Prima Shop 24/Prima Shop 24 HD, Prima Tradițional Music/ Prima Tradițional Music HD, Prima History/Prima History HD, Prima Food & Travel/ Prima Food & Travel HD din București.

  De asemenea, S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL Cluj-Napoca de a solicitat modificarea licențelor audiovizuale acordate pentru serviciile de programe Looksport +/Looksport + HD, Looksport/Looksport HD, Looksport 3/Looksport 3 HD, Looksport 2/Looksport 2 HD.

  În plus, S.C. CLEVER BUSINESS TRANSILVANIA SRL Cluj-Napoca a solicitat acordarea unei licențe audiovizuale pentru difuzarea prin rețele de comunicații electronice a serviciului de programe Prima Sport 5/Prima Sport 5 HD. Aceasta înseamnă probabil că televiziunile actuale Look Sport vor fi redenumite ca Prima Sport 1-4 și va mai fi adăugată încă o televiziune de sport in portofoliul Clever, respectiv Prima Sport 5.

  Solicitările vor fi discutate în ședința de marți, 22 martie 2022, a Consiliului Național al Audiovizualului din România.
 • Mie imi place de Marina Nițoiu, care prezinta Meteo si Sport la matinalul Prima TV. Bărba-su este la Pro...deci ar fi fost o miscare oarecum naturală...
 • Pe masa CNA de mâine:
  IV. Solicitări licențe audiovizuale prin rețele de comunicații electronice : S.C. CLEVER BUSINESS TRANSILVANIA SRL Cluj-Napoca pentru serviciile de programe Prima Comedy/Prima Comedy HD, Prima Show/Prima Show HD, Prima News/Prima News HD, Prima Wild/Prima Wild HD, Prima Shop 24/Prima Shop 24 HD, Prima Tradițional Music/ Prima Tradițional Music HD, Prima History/Prima History HD, Prima Food & Travel/ Prima Food & Travel HD din București

  V. Solicitări ale S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL Cluj-Napoca de : modificare a licențelor audiovizuale acordate pentru serviciile de programe Looksport +/Looksport + HD, Looksport/Looksport HD, Looksport 3/Looksport 3 HD, Looksport 2/Looksport 2 HD și de acordare licență audiovizuală pentru difuzarea prin rețele de comunicații electronice a serviciului de programe Prima Sport 5/Prima Sport 5 HD

  https://www.cna.ro/Ordinea-de-zi-a-sedin-ei-de-mar-i,11814.html

  Ăștia în loc să investească în conținutul Prima TV, ei fac posturi Tv de umplutură!
 • PRO TV are deja 4 prezentatori de meteo... (Busu, Magda, Ramona și acum fata asta), iar la sport doar 3.

  Ca idee: Urmează și Kanal D să aibă știri din sport cu prezentatori (poate să ia prezentatoarele de sport de la Digi Sport/Digi 24 sau Look Sport/Prima TV ca părere) și meteo cu 2-3 prezentatori și nu doar Anca Ciota (ca părere, tot de la Digi 24 cred).

Trimite un comentariu

sus