Skip to main content

Jocul cuvintelor, cu Dan Negru împlineşte un an de la prima difuzare. Va fi o ediţie specială cu foşti concurenţi, care au fost aproape de a câştiga premiul

 
Jocul cuvintelor, cu Dan Negru împlineşte un an de la prima difuzare. Va fi o ediţie specială cu foşti concurenţi, care au fost aproape de a câştiga premiul

Emisiunea Jocul cuvintelor de la Kanal D împlineşte un an de la prima difuzare. Quiz show-ul prezentat de Dan Negru va avea o ediţie specială cu foşti concurenţi, care au fost aproape de a câştiga premiul oferit de emisiune.

Publicitate

Ediţia specială a emisiunii Jocul cuvintelor va fi difuzată astăzi, de la 22.45, la Kanal D.

Câţi concurenţi vor fi la ediţia aniversară?

În ediţia din această seară vor fi cinci concurenţi care au mai participat în cadrul concursului, dar au pierdut la o diferenţă foarte mică, de un cuvânt.

Aceştia revin în platoul Jocul cuvintelor, pentru o a doua şansă în lupta cu definiţiile rostite de moderatorul emisiunii. 

Ce spune Dan Negru?

"Sunt alături astăzi de câţiva concurenţi foarte tari, care au fost aproape de marele câştig. Am realizat o ediţie specială cu ei.

Valoarea premiilor oferite până acum la Jocul cuvintelor este de aproape un milion de lei, dar cel mai important este că am "uns" minţile românilor, asta contează."

Într-un an de Jocul cuvintelor au fost folosite:

  • peste 11.000 de cuvinte
  • au fost 34.000 de minute de concurs
  • au participat 760 de concurenţi
  • au fost oferite 45.000 de indicii şi 10.000 de litere au fost cerute de concurenţi în timpul show-ului
  • valoarea premiilor acordate este de aproximativ ‪1.000.000‬ de lei
  • au fost difuzate 150 de ediţii

Despre formatul Jocul cuvintelor:

În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea.

Dan Negru dă definiţia, iar concurenţii găsesc soluţia. Participanţii „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” au la dispoziţie 4 minute pentru a afla 14 cuvinte, în urma definiţiilor primite chiar de la prezentatorul show-ului. Efortul concurenţilor va fi răsplătit cu premii în bani, dacă aceştia reuşesc să afle răspunsurile corecte.

Jocul cuvintelor este realizat după un format original internaţional, Think, produs în Turcia şi a fost difuzat deja în ţări  precum Polonia şi Slovenia. 

Citeşte şi: Jocul Cuvintelor, noul quizz al lui Dan Negru de la Kanal D, ia startul săptămâna viitoare

Citeşte şi: Ce audienţe a obţinut Dan Negru cu prima ediţie Jocul cuvintelor

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus