Skip to main content

Când revine Jocul cuvintelor cu un nou sezon. Zilele de difuzare rămân neschimbate

 
Sursa foto: Kanal D
Sursa foto: Kanal D

Dan Negru revine din această săptămână la Kanal D cu un nou sezon Jocul cuvintelor.

Publicitate

Cel de-al doilea sezon "Jocul cuvintelor cu Dan Negru“ începe de mâine seară, de la ora 22:30. Emisiunea are trei zile de difuzare pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.

Quiz-ul lui Negru aduce exerciţii de vocabular şi de perspicacitate pentru întreaga familie.


 
Cum a stat primul sezon în audienţe?

Potrivit datelor furnizate de Kanal D, primul sezon "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" a poziţionat postul turcesc pe primul loc pe targetul All Urban, cu 32 din cele 51 de ediţii difuzate, iar la nivel Naţional, staţia s-a plasat pe primul loc cu 28 de ediţii din totalul de difuzări.

De asemenea, peste 8 milioane de telespectatori (8.683.000) au vizionat cel puţin un minut una dintre cele 51 de ediţii difuzate, se mai arată în comunicatul Kanal D.

"Are aproape 2 kg, peste 1.000 de pagini şi peste 67.000 de definiţii. Noi am folosit până acum doar 4.163. Jocul abia începe!", a spus Dan Negru făcând referire la DEX, cartea de căpătâi şi reperul în jurul caruia s-a construit quiz-ul.

Până în prezent emisiunea a avut 55 de câştigatori şi premii de peste 340.000 de lei.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • B.A.M B.A.M
    Se dă definiția și numărul de litere, @margo! Ei pot ghici direct cuvântul sau pot cere câte o literă! Doar că fiecare literă dată se scade din premiu...
    P.S.
    Pe undeva e păcat că nu este în prime-time clasic. (De la 20:00/20:30)
  • margo margo
    nu stiu despre ce e vorba in emisiune, asa ca nu ma pot pronunta. cum decurge, ii pune sa memoreze definitii din dex? sau le da definitia si ei trebuie sa spuna cuvantul?
  • Anamaria Anamaria
    Nu sunt fana lui Dan Negru dar această emisiune îmi place foarte mult.Nu suportă comparație cu"Ce spun românii" sau "Prețul cel bun".Numai cine citește mult (nu internetul) și are un vocabular bogat susținut de o gândire logică ,poate să aibă rezultate notabile.
  • Marian Marian
    Sa fim seriosi , hai sa vedem daca mai prinde locul 1 . acum cand incep grilele de toamna de la pro si antena, se grabeste saptamana asta sa mai prinda ceva si acest individ arogant care se pricepe la toate
  • me me
    dar de ce ar baga altceva pe tronsonul teo, cand jocul cuvintelor in reluare e pe primul loc in audiente? >))))
  • jk jk
    @B.A.M. inca saptamana asta sunt reluari ale emisiunii lui Negru.Vedem de luni
  • Soby Soby
    @An, sau să bage o reluare de la un serial turcesc vechi din ce mai au ei ca drepturi.
  • An An
    Pe intervalul lui Teo ar putea difuza reluarea cu Teo din weekend...
  • B.A.M B.A.M
    Și pe intervalul lui Teo cum e? Rămân reluările cu Dan Negru în final? (Un fel de "Ce spun românii?"/"Prețul cel bun" de la 15:00-16:30???)
    Sau cum?

Trimite un comentariu

sus