Skip to main content

Jocul cuvintelor intră în vacanţă. Când e programată ultima ediţie din sezon cu Dan Negru?

 
Jocul cuvintelor intră în vacanţă. Când e programată ultima ediţie din sezon cu Dan Negru?

Quiz show-ul Jocul cuvintelor cu Dan Negru intră într-o scurtă vacanţă de sărbători. Postul de televiziune Kanal D difuzează astăzi, 22 decembrie, ultima ediţie din acest sezon, de la ora 22.30.

Publicitate
Jocul cuvintelor a debutat la Kanal D în data de 20 aprilie 2022. Pasionaţii de cuvinte, de limba română şi de cultură generală vor avea parte de noi definiţii care să le pună la încercare cunostinţele şi viteza de reacţie, începând de anul viitor.
 

Dan Negru, prezentatorul show-ului:

„Au trecut deja doi ani de când emisia a devenit un brand al staţiei Kanal D, am difuzat vreo 300 de episoade cu vreo 1500 de concurenţi şi cu vreo 25 mii de definiţii.

Dupa amiaza în reluare, seara în premieră… Mă bucură publicul numeros pe care-l are Jocul şi pentru că „noua cantitate e calitatea” mă bucură si ca am atras la tv şi publicul educat, isteţ, care a cam părăsit televiziunea în ultimii ani.”

Pe lângă Jocul cuvintelor, Dan Negru mai prezintă şi Tu urmezi, însă va fi şi gazda unui nou format, intitulat The Floor, care va începe curând la Kanal D.

VIDEO. O ediţie a emisiunii Jocul cuvintelor

Despre format:

Dan Negru dă definiţia, iar concurenţii găsesc soluţia. Participanţii „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” au la dispoziţie 4 minute pentru a afla 14 cuvinte, în urma definiţiilor primite chiar de la prezentatorul show-ului. Efortul concurenţilor va fi răsplătit cu premii în bani, dacă aceştia reuşesc să afle răspunsurile corecte.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus