Skip to main content

VIDEO. Noul show One True Singer, de pe HBO Max, toate detaliile. Cine este juriul, cine sunt prezentatorii, cum arată primele imagini

 
VIDEO. Noul show One True Singer, de pe HBO Max, toate detaliile. Cine este juriul, cine sunt prezentatorii, cum arată primele imagini

HBO Max anunţă juriul, prezentatorul şi moderatorii One True Singer, primul show de talente făcut de HBO în România. 

Publicitate

Produs în colaborare cu casa de discuri Global Records, reality talent show-ul va lua startul la 1 aprilie, cu vloggerul Selly în calitate de prezentator şi cu Grasu XXL şi Olivia Addams (un fel de Smiley şi Pavel Bartoş), care vor avea misiunea de a-i îndruma pe concurenţi.

Cei patru juraţi sunt Alina Eremia (cântăreaţă), Bruja (cântăreaţă), Şerban Cazan (producător muzical) şi Alex Cotoi (compozitor).

14 tineri artişti cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani concurează pentru marele premiu care va consta într-un contract de înregistrare în valoare de 50.000 de euro şi încă 50.000 de euro în cont.

Concurenţii vor locui împreună într-o casă, pe tot parcursul show-ului, şi vor trece prin tot felul de probe, urmând a fi eliminaţi treptat de către juriu, în funcţie de evoluţia lor în competiţie.

Alina Eremia, cântăreaţă şi actriţă:

„Îmi plac show-urile de talente pentru că îmi oferă posibilitatea să descopăr oameni talentaţi. Sunt de părere că One True Singer este o super oportunitate pentru cei care sunt la început de drum sau care visează să facă performanţă în industria muzicală.

Au şansa de a se întâlni cu nume mari, profesionişti în adevăratul sens al cuvântului, de a învăţa de la ei şi de a-şi dezvolta aptitudinile. Abia aştept să înceapă show-ul, pentru ca toţi cei de acasă să urmărească noua generaţie de artişti.”

Bruja, cântăreaţă:

„Sunt extrem de încântată să fac parte din acest proiect şi profund onorată că sunt unul dintre membrii juriului, alături de aceşti artişti pe care îi admir.

Am fost încântată să cunosc toate aceste noi tinere talente şi sunt convinsă că vor cuceri inimile oamenilor care vor urmări de acasă ONE TRUE SINGER. Să-mi adaug propria notă personală şi să contribui la formarea următoarei vedete din industria muzicală este, în acelaşi timp, un vis devenit realitate şi o mare responsabilitate.”  

Şerban Cazan, producător muzical:

„ONE TRUE SINGER este despre talentele emergente şi despre cum să transformi muzicienii aspiranţi în vedete strălucitoare.

Este un spectacol original, un mix între talent şi reality show, în care oamenii vor avea şansa de a asista la formarea unui artist, vor face parte din călătoria lor, din transformarea lor. Sunt foarte fericit că fac parte din acest show în calitate de jurat, deoarece căutarea de noi talente a fost întotdeauna în ADN-ul meu.”

Alex Cotoi, compozitor, producător şi DJ:

„Am fost cucerit de conceptul acestui spectacol, pentru că scopul lui nu este doar găsirea unei voci grozave, ci reprezintă întregul pachet: abilităţi de compoziţie, de dans, spectacol pe scenă.

Într-un cuvânt: perfecţiunea! Cred că niciun alt show de talente nu a făcut ceea ce facem noi la ONE TRUE SINGER, şi anume să expunem talentele la ceea ce înseamnă cu adevărat industria muzicală şi la toată munca grea pe care o implică, pentru că până la urmă vrem să prezentăm publicului un artist complet care livrează hit-uri.”

One True Singer, primele imagini 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Nonsense Nonsense
  Au gasit cea mai vulgara “artista”, pe Bruja. Am auzit-o la podcastul lui Mincu si al Mariei Popovici pe YT: tipa vorbea despre cat de mult s-a bucurat ca a batut niste tipe random, cat de mult ii place sa consume substante interzise si sa fie muci. Nu mai zic de faptul ca nu putea sa lege o propozitie si era si super fumata. Presupun ca e in juriu doar pentru scandal.
 • Prostica Prostica
  Nu avem nevoie de prostie

  Normal. Iti ajunge prostia de la Bucatareala Marinica Umor Sec Factorati Miresici Accesati
 • Mile Mile
  Nu avem nevoie de prostie
 • Vrajescu Vrajescu
  Nu ma uit la din propria initiativa

  Lasa minciuna postac. Lasa vrajeala postac.
 • Mile Mile
  Nu ma uit la *** din propria initiativa
 • Sefilica Sefilica
  Nu ai voie postac sa te uiți

  Cum tu nu ai voie sa te uiti la Pro TV postacule. Ca se supara sefii...
 • Mile Mile
  Nu ai voie postac sa te uiți
 • domnu foto domnu foto
  nu am auzit de mai nimeni de pe acolo,asta nu ar fi o problema.dar chiar Selly sa prezinte ? mai inspirata decizie era sa prezinte adormitul ala de la TVR ce a prezentat eurovizion
 • Daniel Daniel
  Serban Cazan nu era la HaHaHa ?
 • Elvira Deatcu Elvira Deatcu
  MAI MULTE CARACTERE ÎNDOIELNICE FĂRĂ PIC DE TALENT... ADUNATE CONTRA COST SĂ LIVREZE O MIMARE JALNICĂ DĂ EICIBIO MAX...
  CÂND TE SCREMI PREA MULT...
  PARCĂ-L ȘI VĂD PĂ GOJIRA MASÂNDU-ȘI ZONELE TANDRU (TOT CONTRA COST) DESPRE CE PRODUCȚIE INCREDIBILĂ NE ADUCE BINECUNOSCUTA PLATFORMĂ AMERICANĂ... CÂH!
 • Howard Howard
  Un fel de Superstar.

Trimite un comentariu

sus