Skip to main content

UPDATE: Jurnalistul sportiv Daniel Scorpie a fost găsit

 
UPDATE: Jurnalistul sportiv Daniel Scorpie a fost găsit

UPDATE. Jurnalistul GSP, Daniel Scorpie a fost găsit vineri, 7 octombrie. Jurnalistul şi comentatorul sportiv, Daniel Scorpie, în vârstă de 55 de ani a fost dat dispărut, marţi după-amiază, 4 octombrie, în jurul orei 16.30.

Publicitate

Gazeta Sporturilor şi jurnalistul GSP Theodor Jumătate au făcut un apel pe Facebook joi, 6 octombrie, după ce jurnalistul sportiv Daniel Scorpie, în vârstă de 55 de ani, nu mai poate fi contactat de marţi.

Potrivit GSP, acesta ar fi trebuit să urmeze cu metroul traseul Gorjului - Pipera, până la sediul redacţiei.

Cei care au informaţii sunt rugaţi să sune la 112. 

Apelul Gazetei Sporturilor

„Bărbatul din imagine a dispărut marţi după-amiază, 4 octombrie, în jurul orei 16.30, din Bucureşti - zona Bd. Uverturii, cartier Militari.

Semnalmente: înălţime 1.80, greutate 88 kg, păr grizonat, ochi căprui, vârsta 55 ani. Era îmbrăcat cu o bluză de trening bleumarin, cu mâneci şi guler de culoare albă, blugi bleumarin şi pantofi sport bleumarin. Avea un rucsac negru, inscripţionat cu simbolul Puma.

Răspunde la numele de Scorpie Daniel. Poate manifesta pierderi de memorie.

Dacă îl vedeţi, sunteţi rugaţi să anunţaţi la cea mai apropiată secţie de poliţie sau la 112.”

„E o situaţie extrem de dificilă. Ajutaţi-mă, vă rog!”

Într-o altă postare postată pe aceeaşi reţea socială, jurnalistul GSP Theodor Jumătate contextualizează situaţia colegului său şi traseul pe care acesta urma să îl urmeze:

„E o situaţie extrem de dificilă. Ajutaţi-mă, vă rog!Colegul meu Daniel Scorpie a dispărut de marţi după-amiază. Am tot sperat că se va întoarce, la fel ca anul trecut, când a făcut atac de panică şi s-a rătăcit pe stradă, dar şi-a revenit şi a găsit drumul spre casă. Acum, nu a mai dat niciun semn. [...] A plecat marţi după-amiază, în jurul orei 16:30, din zona Uverturii. Presupunem că a mers pe strada Dezrobirii spre staţia de metrou Gorjului. Urma să ia metroul spre Unirii şi de la Unirii spre Pipera.

Orice informaţie poate fi foarte importantă. La 112 sau aici, oriunde. Vă rog, daţi un share! O faceţi pentru fata, soţia şi mama lui care îl caută cu îngrijorare. Vă mulţumesc mult!

Cine este jurnalistul Daniel Scorpie

Daniel Scorpie este jurnalist sportiv la Gazeta Sporturilor. Potrivit descrierii sale de pe site-ul publicaţiei unde lucra, acesta „trebuia să fie inginer de Politehnică, atras de electronică şi cercetare, dar Revoluţia şi pasiunea ascunsă pentru fotbal i-au deviat drumul în carieră”, potrivit Hotnews.

Acesta are o vastă experienţă în TV. Comentează meciuri din Serie A, LaLiga, Bundesliga, Ligue 1, Premier şi alte campionate de top. Din 2007 la Boom TV, Telesport, Sport Klub şi Digisport, peste 2.000 de jocuri în portofoliu. Invitat la emisiunile de analiză "Fotbal European" la Digisport. Specialist pe Serie A, pe care o mănâncă pe pâine de trei decenii, potrivit GSP.

Autor: Alexandru Aruşilor alexandru.arusilorpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Șerban Șerban
    @paginademedia
    L-au găsit. Nu puneți și voi un update?
  • Isus Isus
    Trebuie interzise postarile idiotilir care vorbesc de audiente la alte subiecte
    ***, sunt 2000 de peoplemetre si vorbiti de audiente de milioane. Lasati audienta ca e doar pentru taxat reclama, nu va *** *** pe voi ca s-au uitat 231 de oameni din aia 2000 daca nu sunteti angajati la tv
  • Șerban Șerban
    R, dintre toate articolele la care puteai să te milogești, fix la ăsta ți-ai găsit?
    Lipsă de respect.
  • R R
    Dati audientele de aseara,Chefi la cutite lider de audienta

Trimite un comentariu

sus