Skip to main content

CURAJ. Jurnalistă, întrebare incomodă pentru Putin: „De ce vă temeţi de Navalnîi?”

 
Foto: observatornews.ro
Foto: observatornews.ro

CURAJ. O jurnalistă de la Bloomberg i-a adresat o întrebare incomodă preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, aflat la Geneva pentru o întâlnire cu Joe Biden, preşedintele Statelor Unite ale Americii.

Publicitate

Jennifer Jacobs, jurnalistă la Bloomberg, a postat un mesaj pe Twitter în care a anunţat că i-a pus următoarea întrebare preşedintelui Putin: „I-am strigat lui Putin «De ce vă temeţi de Navalnîi atât de mult?».”

Şi a continuat: „Putin m-a auzit şi nu a răspuns. Biden mi-a arătat un mare zâmbet”, a scris jurnalista, potrivit news.ro.

La această întâlnire dintre cei doi preşedinţi era de aşteptat ca Biden să abordeze această problemă a lui Alexei Navalnîi, principal opozant al lui Putin. Rusul a fost arestat imediat după ce a revenit din Germania, acolo unde a fost tratat pentru că fusese otrăvit cu un agent neurotoxic în Siberia.

Mesajul de pe Twitter al jurnalistei Jennifer Jacobs

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tibi c Tibi c
    Navalnîi principalul opazant a lui Putin,prin ce?Putin face ce face se remarcă prin mylte bune si rele cinduce totusi o tara mare si greu de condus cum este Rusia,Navalnîi cu ce se poate lauda a demonstrat ca este mai bun decît Putin în ceva,daca mîine ar fi numit presedintele Rusiei ar conduce mai bine decît Putin sa fim seroisi asta este o caricatura dresat de occident sa tulbure apele tipic CiA.
  • Nicu Telejanu Nicu Telejanu
    Liviu Cirstean...Deci...și tu pe al tău !...☝️
  • Liviu Cirstean Liviu Cirstean
    Curaj pe naiba! Baietii astia incearca sa il calce pe cap pe Putin, pacat ca asta nu-i senil ca altii. Niciodata nu am inteles de ce altii ar trebui sa se raporteze la americani si sa stea cu capul plecat in tara lor. Rusii au niste legi, americanii altele. Mie mi se pare o absurditate sa te declari jandarmul lumii si sa ii ei pe altii la intrebari. Nu imi place Putin, dar asta nu ma orbeste sa vad pe ce lume sunt. Rusii sunt suverani in tara lor, la fel ca si americanii. Daca o luam mai din scurt si americanii spioneaza tari, comanda atentate, baga oameni in puscarie sau le opresc dreptul la libera exprimare. Fiecare sa isi vada lungul nasului.

Trimite un comentariu

sus