Skip to main content

Kanal D a dat start castingului pentru quiz show-ul The Floor

 
Kanal D a dat start castingului pentru quiz show-ul The Floor

Kanal D a dat start castingului pentru un nou quiz show, realizat după formatul internaţional The Floor. Paginademedia.ro a fost prima publicaţie care a anunţat achiziţionarea formatului.

Publicitate

Formatul The Floor este o creaţie Talpa, casă de producţie cu sediul în Olanda şi fondată de John de Mol. Emisiunea este plănuită pentru lansare în această toamnă, cu difuzări săptămânale, în prime-time. 

Despre format:

 
Show-ul va testa atât cunoştinţele generale din diferite domenii, cât şi spontaneitatea şi strategia de care pot da dovadă concurenţii şi se va desfăşura contra-cronometru.
 
Începând de astăzi, toţi cei interesaţi să participe la concursul televizat se pot înscrie la casting, accesând pagina casting.kanald.ro.
 
49 de pasionaţi ai quiz-urilor se vor înfruntă în dueluri de cultură generală pe o podea cu LED-uri, segmentată în pătrate egale, fiecare reprezentând un domeniu de cunoştinţe.
 
Un concurent ales aleatoriu provoacă un adversar alăturat la un duel de întrebări şi răspunsuri. Ei joacă unul împotriva celuilalt, în categoria pătratului adversarului. Scopul fiecărui concurent este acela de a cuceri întreaga podea cu răspunsurile corecte la întrebări şi de a obţine marele premiu. 
 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus