Skip to main content

Crăciunul la Kanal D. Ediţie specială „Asta-i România” şi campania „Dăruieşte Crăciun”

 
Mihai Ghiţă, prezentatorul emisiunii Asta-i România / foto: Kanal D
Mihai Ghiţă, prezentatorul emisiunii Asta-i România / foto: Kanal D

În acest an, Kanal D a pregătit de sărbători o ediţie specială a emisiunii Asta-i România, găzduită de Mihai Ghiţă, dar şi o campanie intitulată „Dăruieşte Crăciun”.

Publicitate

În Ajunul Crăciunului, de la ora 14.30, cei de acasă vor putea să urmărească povestea unei familii care speră la o reuniune de sărbători, în cadrul ediţiei speciale Asta-i România.

„Crăciunul nu este despre mult şi bine, ci despre lucrurile simple care aduc fericirea, despre puţinul care, odată dăruit, înseamnă enorm pentru cei care n-au avut şi nu au”, spune Mihai Ghiţă, prezentatorul emisiunii.

Galerie foto:

Campania Dăruieşte Crăciun

Începând din această seară şi până în Ajunul Crăciunului, ştirile Kanal D au pregătit o serie de reportaje din campania intitulată Dăriueşte Crăciun. 

Andreea Mantea, gazda emisiunii Casa iubirii, Radu Andrei Tudor, prezentatorul NEWSTIME, de la Kanal D2 şi Simona Pătruleasa, prezentatoare a Ştirilor Kanal D, se află alături de mai mulţi copii, într-un târg de Crăciun din Bucureşti.

Andreea Mantea:

„Copiii sunt minunaţi, sinceri şi au un suflet atât de pur! Chiar dacă trăiesc înconjuraţi de probleme, au zâmbetul pe buze şi sunt atât de frumoşi! Crăciunul este în primul rând despre Naşterea Domnului şi despre bunătate şi schimbarea pe care El a adus-o în lume.

Dacă vrem bine, trebuie să facem bine, dacă ne dorim să fim înconjuraţi de oameni fericiţi, trebuie să fim noi fericiţi, dacă vrem lucruri frumoase, trebuie să oferim lucruri frumoase.”

Andreea Mantea se va afla chiar în această seară, alături de copii, la Târgul de Crăciun.

Simona Pătruleasa, prezentatoarea grupajului informativ Kanal D de la ora 09:00:

„Am avut privilegiul de a trăi alături de aceşti micuţi momente de bucurie autentică, pe care le aduc sărbătorile de iarnă. Am văzut strălucirea din ochii lor atunci când au primit daruri, iar acele clipe au fost pentru mine adevărate lecţii de viaţă.

Prin intermediul acestei campanii sociale, ne propunem să aducem un strop de căldură şi sărbătoare în sufletele acestor copii, creându-le un Crăciun plin de magie şi iubire.”

Radu Andrei Tudor:

„Am avut parte de momente cu adevărat emoţionante şi am retrăit bucuria copilăriei prin aceşti copii atât de frumoşi şi de buni. Avem cu toţii capacitatea de a face o diferenţa reală, de a aduce speranţă în inimile celor care au nevoie de noi.

Este încă o experienţă din care învăţăm că împreună suntem mai puternici şi că gesturi mici, făcute cu tot sufletul, pot sa creeze schimbări majore, în bine, în viaţa celorlalţi.”

Kanal D sprijină prin această campanie eforturile Fundaţiei World Vision România care şi-a propus să aducă peste 2500 de copii din satele României la un Târg de Crăciun, spectacol sau film, pentru prima oară în viaţă acestora.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus