Skip to main content

EXCLUSIV. Teo Show, emisiunea lui Teo Trandafir, oprită brusc de Kanal D. Echipa emisiunii a fost anunţată de conducere

 
EXCLUSIV. Teo Show, emisiunea lui Teo Trandafir, oprită brusc de Kanal D. Echipa emisiunii a fost anunţată de conducere

EXCLUSIV Paginademedia.ro. Decizie de ultimă oră a postului turcesc Kanal D. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, conducerea televiziunii a anunţat-o în această după-amiază pe Teo Trandafir că emisiunea Teo Show a fost oprită.

Publicitate

Teo Show rula la Kanal D de zece ani, în diferite formule de difuzare: a fost după amiaza, apoi a fost mutată în weekend şi, de o perioadă, Teo Show se transformase în late night show, până să intre în vacanţa de vară.

Teo a fost una dintre vedetele din linia întâi în toţi aceşti ani, apărând constant în promourile de post de pe Kanal D. 

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care Kanal D a renunţat la emisiunea realizată de cunoscutul om de televiziune.

Contactată de Paginademedia.ro, Teo Trandafir a confirmat informaţia legată de închiderea emisiunii, fără a da alte detalii despre această situaţie.

Totodată, oficialii Kanal D spun că este vorba de "o pauză" şi că Teo Trandafir rămâne "vedeta Kanal D." Teo Trandafir era prezentă şi pe radio, vinerea în emisiunea Bară la bară (16.00-18.00) pe postul Radio Impuls (din acelaşi grup), alături de Mihai Hînda.

Oficialii Kanal D, pentru Paginademedia.ro:

“Emisiunea “Teo Show” se afla intr-o pauza, suntem determinati sa venim cu noi abordari, care sa surprinda in mod placut publicul, cum e si firesc.

Evident, impreuna cu Teo Trandafir, Teo este vedeta Kanal D”, au punctat oficialii Kanal D pentru Paginademedia.ro.

Teo Show este parte din grila Kanal D din anul 2013, când a intrat la „bătaie” cu Acces Direct, de pe Antena 1, şi La Măruţă, de pe Pro TV.

Difuzată iniţial în timpul săptămânii, ziua, emisiunea a mai fost mutată în toamna anului trecut, în weekend, sâmbăta şi duminica de la ora 10.00. 

Anul acesta, în luna iulie, Teo Show a devenit late night show, cu difuzare lunea şi marţea de la ora 23.00.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus