Skip to main content

Vrei o întâlnire cu Ilinca Vandici sau Cosmin Cernat? Kanal D2 lansează concursul VIP pentru o zi. Ce trebuie să faci pentru a te înscrie

 
Vrei o întâlnire cu Ilinca Vandici sau Cosmin Cernat? Kanal D2 lansează concursul VIP pentru o zi. Ce trebuie să faci pentru a te înscrie

Concurs. Kanal D2, postul de televiziune din portofoliul Dogan Media International, lansează un concurs pentru telespectatori, VIP pentru o zi. Ilinca Vandici şi Cosmin Cernat sunt doar două dintre vedetele postului direct implicate. Iată ce trebuie să facă cei care îşi doresc să participe şi ce oportunităţi se pun la dispoziţia celor care vor câştiga.

Publicitate

Ce oportunităţi vor avea câştigătorii concusrului VIP pentru o zi?

Câştigătorii vor avea sanşa de a experimenta viaţa de vedetă pentru o zi, de a interacţiona cu vedetele preferate, de a fi invitaţi la emisiune, de a descoperi activitatea echipei show-urilor, în spatele camerelor de filmare.

Emisiunile care îşi vor deschide porţile sunt: Bravo, ai stil!, Duet cu Alexandra, În oglindă, NEWSTIME, Dimineaţa pe doi cu Greeg şi Cernat sau Detectorul de minciuni.

Ce trebuie să faci pentru înscrierea în concurs?
  • Cei interesaţi trebuie să scaneze codul QR afişat pe ecran, atunci când apare la Kanal D2, ce îi va duce apoi în pagina de concurs. Se poate accesa de pe orice suport – telefon sau tabletă.
  • După completarea formularului de înscriere cu datele solicitate în acesta, participanţii trebuie să încarce şi un video de maximum 30 de secunde, în care să îşi motiveze dorinţa de a participa la concurs.  
Pe perioada întregii zile petrecute în televiziune, la Kanal D2, câştigătorul va fi tratat ca o vedetă. Iată unde va primi acces:
  • în cabina de machiaj
  • la consultantul de styling profesionist
  • pe platourile de filmare ale emisiunilor enumerate mai sus
  • la întâlnirile cu vedetele postului
  • în cadrul matinalul Dimineata pe doi cu Greeg si Cernat, în calitate de invitat special, nu doar de oaspete, unde va avea ocazia să povestească în direct despre experienţa trăită pe platourile de filmare ale televiziunii Kanal D2.
 

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus