Skip to main content

Un nou reality show anunţat de Antena Stars. Din weekend

 
Un nou reality show anunţat de Antena Stars. Din weekend

Antena Stars anunţă un nou reality show. Începe chiar în acest weekend. 

Publicitate

Se numeşte „La Famiglia, cu Amalia Bellantoni” şi este un show bazat pe dinamica unei familii mixte, compuse dintr-o româncă, un sicilian temperamental şi cei doi copii ai lor, spun oficialii postului.

Prima ediţie va fi sâmbătă, 8 ianuarie, de la ora 16:00. 

„Acest reality show vine într-o perioadă cum nu se putea mai potrivită pentru familia nostră! După o perioadă îndelungată cu activităţi restrânse, din cauza pandemiei, o luăm de la capăt şi ne întoarcem la origini şi nu oricum, ci în adevăratul sens al cuvântului.

Astfel, telespectatorii ne vor putea urmări în activităţi dintre cele mai diverse – creşterea animalelor, plantarea legumelor pentru business şi nu numai, diverse activităţi din zona producţiei de mozzarella – inclusiv mulsul animalelor pe care acum ceva timp nici măcar nu m-aş fi gândit că le-aş fi putut vedea în vecinătate, darămite să stau în preajma lor”, spune Amalia Bellantoni. 


Citeşte şi: Plecare de la Antena Stars. După nouă ani, Ameri Nasrin părăseşte postul TV


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pensinor Pensinor
    Ce probleme pe cap aveți postaci ha

    Zi de audiente postacule, nu mai abera. Apropo, emisiunea asta tot zero in audiente, nu postac ? Poate lidera la pensionari.
  • Mile Mile
    Ce probleme pe cap aveți postaci ha
  • Soby Soby
    @Andreas Și cu Dima ce se mai aude?
    Va reveni la PRO TV sau rămâne la Antene?
  • Sabina Sabina
    La mulţi ani pe anul acesta , Andreas .
  • Andreas Andreas
    Nasrin e în negocieri pentru a prezenta un jurnal de știri mondene la Pro 2.
  • Andreas Andreas
    Nasrin e în negocieri pentru a prezenta un jurnal de știri mondene la Pro 2.
  • Silvia Silvia
    Da, Roxanei i s a dat emisiune. Amalia s a luptat, a demonstrat ca merita sa aiba emisiune si a cerut insistent chiar, prin toate demersuril ei.
  • geo geo
    Daa, bine ca a plecat Nasrin, care mi se părea o tipă matură, avea capul pe umeri, cum se spune, si au rămas alde piți, să zicem moldoveanca Mădălina Bălan care mai are puțin și face buze a la Bianca...că doar este pupi pseudovedetelor dâmbovițene. Și când o auzi și ce neștiri mondene prezintă, de exemplu cum o cântâreață de muzică populară necunoscută aberează despre soțul decedat preschimbat într-un porumbel alb, îți vine să spargi televizorul !
  • Soby Soby
    @Xenox Iată că acum s-a adeverit zvonul, vezi comentariu de mai jos care prezentatori rămân la Digi 24, dar momentan este neoficial.
  • Xenox Xenox
    Nu, nu am si nu am avut niciodata. Doar tu ne spuneai pe aici diverse. Cate din "informatiile" din capul tau s-au adeverit?
  • B.A.M B.A.M
    Amalia Bellantoni e una dintre puținele persoane perindate pe la "Chefi la cutite" care a știut ce să facă cu noua imagine publică! A făcut interviuri pe la Kanal D (cel putin la "Asta-i România"), a fost invitată în emisiuni la România TV, a fost ceva asistentă la "Exclusiv VIP" (Prima TV), a devenit protestatară publică (imaginea ei cu tigaia "#HORECA LIBERĂ" apărând mai pe toate posturile și dând acele "interviuri"-clișeu pe la posturile de știri), a mai apărut prin emisiunea lui Capatos (XNS) și a Mirelei Vaida (Acces Direct)...
    Și toate acestea sunt DOAR cele în care am văzut-o. Cine știe pe la câte alte emisiuni a mai fost?!?!
    E chiar o femeie inteligentă! BRAVO ei că a știut să devină persoană publică!!!
    În rest, cam toți cei care s-au perindat pe la "Chefi la cutițe" au rămas niște "ANONIMI NOTORII"!!! Doar Roxana Blanche (sper că i-am nimerit numele) a mai reușit să se afirme, DAR SLĂBUȚ (HelloChef!)...
  • Soby Soby
    @Xenox Știi tu ceva despre Digi 24?

    Când am dat ultima oară la Digi 24, între orele 6 și 10 era Cătălin Petre prezentând singur matinalul, de la 10 la 15 era Cătălin Nunu prezentând știrile, de la 15 la 17 era Anca Suciu cu Studio politic, de la 17 la 19 era Oana Zamfir cu știrile, de la 19 la 20 era Ligia Munteanu cu Business Club, de la 20 la 23 era Cosmin Prelipceanu cu Jurnalul de seară și de la 23 la 1 era știri cu un prezentator al cărui nume nu îi amintesc.

    În rest, au știri din sport fără prezentator (cu excepția fiind de la 19 seara, unde au un singur jurnal sport live cu două prezentatoare, difuzat după Business Club) și când și când, mai au și meteo cu prezentator, dar foarte rar, în rest dă meteo fără prezentator.
  • Milos Milos
    Și acces direct va fi de la 17 la 19 ha

    Nu conteaza postac. Antenuta a fost spulberata zilele astea. Nu ne zici asta, postac ?
    Si mutat de frica postacule. Ca avea audiente minuscule.
  • Xenox Xenox
    @Mile care este conotatia interjectiei "ha", pe care o folosesti?

    Stii ce-a fost mutata emisiunea pe Antena Stars, macar? De multe amenzi ce lua si de ce subiecte aborda...
  • Mile Mile
    Și acces direct va fi de la 17 la 19 ha

Trimite un comentariu

sus