Skip to main content

VIDEO. La oraş, un nou serial de comedie românesc, produs de Pro TV doar pentru platforma online Voyo

 
Doru, personajul principal din Las oraş, noul serial de comedie produs de Pro TV. Sursa foto: captură Facebook/Voyo.ro
Doru, personajul principal din Las oraş, noul serial de comedie produs de Pro TV. Sursa foto: captură Facebook/Voyo.ro

De pe uliţele din Las Fierbinţi, în jungla urbană de... La oraş. Pro TV îşi intensifică investiţiile în platforma online contracost Voyo prin producerea de conţinut original exclusiv. Serialul La oraş este cel mai recent proiect anunţat.

Publicitate

Producţia locală La oraş face parte dintr-un „şir de producţii noi care susţin intenţia Pro TV de a investi în conţinutul dedicat“, a anunţat compania. 

Andrei Bereandă, Head of Digital Pro TV, pentru protv.ro:

„Creşterea Voyo se numără printre obiectivele Pro TV din acest an. Continuăm să căutăm şi să investim în content original, exclusiv pentru Voyo, pentru a reţine şi creşte baza de abonaţi.

Am investit în conţinut românesc (filme şi seriale), dar şi în producţii internaţionale diverse pentru toată familia: filme, documentare, reality, desene animate.

"La Oraş" vine să completeze oferta Voyo, despre care credem că va fi una generoasă în acest an”.

Ce se întâmplă în La oraş?

Este un serial de comedie ce urmăreşte aventurile lui Doru, un băiat de la ţară care hotărăşte să-şi schimbe viaţa şi să devină curier în Bucureşti.

El vrea să strângă bani ca să se căsătorească cu fata pe care o iubeşte.

Îl lasă în satul natal pe cel mai bun prieten al său, Auraş, şi se mută în capitală cu un văr misterios, Sabin, iar ca ajutor în viitoarea meserie o are pe Deneris, bicicleta cu motor tunată de el.

Încă din prima seară, băiatul se loveşte de realitatea oraşului şi descoperă că Deneris este furată.

Între timp, în sat, Auraş descoperă că Mona, iubita prietenului său, îl înşală, şi decide să meargă să-i spună adevărul. 

Doru primeşte o bicicletă nouă, reuşeşte să se angajeze şi şi trece printr-o serie de întâmplări amuzante ce implică livrările pe care le are de făcut, dar continuă să o caute şi pe Deneris.

În timp ce prietenii lui încearcă să găsească momentul potrivit în care să-l avertizeze, Doru este surprins sărutându-se cu Iarina, noua lui colegă.

Auraş îi spune adevărul, dar băiatul nu-l crede şi pleacă înapoi în sat, unde descoperă că Mona este deja logodită cu şeful ei.

Dezamăgit, află că Iarina a găsit bicicleta, aşa că se întoarce în capitală, unde întreaga poveste ia o cu totul altă turnură.

Platforma Voyo a fost lansată în 2011. Preţul unui abonament Voyo este de 4 euro pe lună (plus TVA) sau 3 euro pe lună (plus TVA) pentru cei care se abonează pe un an. 

Citeşte şi: Poveştile sport.ro, o nouă emisiune pe Voyo, cu legende sportive. Cine este prima invitată


Citeşte şi: Pro TV turează puternic motoarele pentru Voyo. A început să producă conţinut original exclusiv. Un podcast cu Alex Bogdan, primul proiect

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Postugescu Postugescu
    Deja știți cum o sa fie nu

    Deja stim postac. Cu Pro TV lider detasat in 2022.
  • Pensiogescu Pensiogescu
    Deocamdată nu aveți emisiuni de nivel

    Deocamdată nu aveți emisiuni lidere, de locul 1, de educati. Aveti doar de pensionari.
  • Mile Mile
    Deja știți cum o sa fie nu
  • Mile Mile
    Deocamdată nu aveți emisiuni de nivel
  • Bolovi Bolovi
    Valentin de ce din păcate, nu era foarte prost , la ce vrei succes , orice nimic apreciezi dacă era la alt post nu ziceai

    Ca tine postac. Ce e la Antenuta Zero apreciezi. La alt post TV nu. Deci zici de altii, dar tu ce faci bolovane ?
  • Aberic Aberic
    eu nu ma uit la televiziunile din Romania. Eu sunt public educat, inteligent, cu venituri peste medie. Ma uit doar la CNN, BBC, National Geographic, Discovery, posturi care normal ca nu sunt in top in Romania, ca publicul roman prefera Las Fierbinti ca asta este nivelul. Daca un post este in top 5 in Romania, e clar ca difuzeaza doar manele. Ramaneti voi cu Pro TV, Antena 1, Kanal D, eu prefer ceva cult!

    Si atunci ce cauti pe aceasta stire blegovane ? Aici e vorba de alt post TV, nu de cele mentionate de tine prostea. Asa ca nu mai abera pe aici.
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Deși ideea de a promova produsul online este bună,
    cred că serialul trebuie difuzat și la televizor, tot pe PRO-TV,
    într-un slot orar similar cu cel al celorlalte sitcom-uri.
    .
  • Mile Mile
    Valentin de ce din păcate, nu era foarte prost , la ce vrei succes , orice nimic apreciezi dacă era la alt post nu ziceai
  • Andrei Andrei
    @Firicel... cred ca tu esti singurul care se mai uita la CNN :))) banuiesc ca te-ai abonat si la CNN Plus. Ti-au dat banii inapoi? :))
  • Capu la digital Capu la digital
    Ma amuza teribil declaratia tipului care probabil in capul lui conduce un fel de Netflix :))))
  • Emi Emi
    Un fel de Las Fierbinți cu tineri și reclamă
  • Firicel Firicel
    @Belovi: eu nu ma uit la televiziunile din Romania. Eu sunt public educat, inteligent, cu venituri peste medie. Ma uit doar la CNN, BBC, National Geographic, Discovery, posturi care normal ca nu sunt in top in Romania, ca publicul roman prefera Las Fierbinti ca asta este nivelul. Daca un post este in top 5 in Romania, e clar ca difuzeaza doar manele. Ramaneti voi cu Pro TV, Antena 1, Kanal D, eu prefer ceva cult!
  • Seriale? Seriale?
    Doamne fereste! Opriti planeta! E ca si cum vrei să-ti deschizi o patiserie și angajezi tâmplari sa faca prajituri. Nu poți sa continui sa faci seriale cu actori slab pregătiti, nepromovati, necunoscuti, clisesici. Nu avem scoli de actorie de calitate, nu mai avem nici macar studiouri de film, se filmeaza seriale printre blocuri. Prostia asta e doar reclama la Tazz. O reclama pe episoade si sezoane. Atata tot. Sa spui ca in Romania se mai produc seriale e o prostie. Prin Fructul Oprit au fost niste actori bunicei din noua generatie (Michaela Prosan de exemplu) dar pe acolo s-a terminat. Sacrificul, Adela și Vlad sunt niște esecuri. Seriale super-comerciale, neprofesioniste, pistoale, sinucideri, lesinuri si acolo se termina toate povestea. Mulți radeau de Selly cu filmele lui. Macar aia spun clar ca nu sunt actori (Selly a spus chiar la pagina de media ca nu se considera actor). Și aia au reusit sa faca ceva mai creativ decat televiziunile care repeta un singur scenariu cu alti actori. Astia care fac seriale le promoveaza ca super-productii de calitate. Mai sunt și minunatele Lectii de viata si Povesti de familie. Pana si emisiunile lui Ernest din 2008 erau mai bune. Faptul ca Pro Tv considera reclama asta drept "investitie in continut online de calitate" e ingrijorator pentru viitorul lor
  • Mario Mario
    Numai pt UFC și merită. Eu cred că este normal ceea ce fac.vor sa crească și oferă facilități Intr o lume plina de abonamente. La plata pe un an au preturi bune. Și mulți uita sau nu știu ei transmit 1080,antena play 720.
  • jk jk
    @Marian asta spun si eu.O saptamana diferenta e enorm.O zi era arhisuficient,uneori si aia era mult

Trimite un comentariu

sus