Skip to main content

S-a lansat filmul Haita de acţiune, cu Bromania şi Antonia

 
Sursa foto: TVMania
Sursa foto: TVMania

S-a lansat comedia poliţistă Haita de acţiune produsă de Bromania (Matei Dima) şi regizată de Vali Dobrogeanu. În film apare Antonia, care se află la primul rol principal şi a mai jucat şi în Selfie 69. Filmul este o producţie Vidra Productions, la fel ca Teambuilding, Tabăra, 5gang: Un altfel de Crăciun şi Miami Bici. 

Publicitate

Haita de acţiune este în cinematografe începând cu data de 21 martie.

Din distribuţie fac parte Matei Dima, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Anca Dinicu, Iulian Postelnicu, Alex Delea şi Elena Chiriac (foşti concurenţi Survivor România), Iancu Sterp, Alex Bogdan.

Matei Dima (Bromania):

"Facem pasul spre acţiune. Producem un film acum intitulat Haita de acţiune, scris şi regizat de Vali Dobrogeanu. Este un proiect de suflet pentru mine, deoarece este un personaj pe care doresc să îl joc de mulţi ani şi acum am această ocazie.

Alături de mine, o veţi vedea pe Antonia, ea va fi partenera mea de la o secţie de poliţie, prietena mea cea mai bună şi membră fondatoare Haita de acţiune", notează Adevărul.

Ce personaje interpretează Bromania şi Antonia?

Denzel (Matei Dima) este poliţist la rutieră, însă el se visează în filmele americane şi îşi doreşte să rezolve cazuri complexe.

Oli (Antonia) este o poliţistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România şi Aurel (Vlad Brumaru), primul agent din departament de etnie romă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.

Trailer - Haita de acţiune:

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus