Skip to main content

S-a lansat Prima News. Pe ce reţea se vede noul canal de ştiri

 
S-a lansat Prima News. Pe ce reţea se vede noul canal de ştiri

Postul de ştiri Prima News a început să emită. Canalul este deja, de câteva zile, pe una dintre reţelele mari de cablu.

Publicitate

Unde se vede televiziunea?

Deocamdată, Prima News este în reţeaua Vodafone (fostul UPC). Canalul este inclus în zona televiziunilor tematice de ştiri, pe poziţia 415. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, în curând Prima News va fi disponibilă şi pentru abonaţii Orange.

Totdodată, postul are un site dedicat, pe care este emisia live: PrimaNews.ro

Ce se vede acum pe postul de ştiri?

În programul de azi apar, pe lângă câteva jurnale Focus (14.00, 18.00, 22.00), şi o serie de talk-show-uri. Printre realizatori: Ciprian Aron (16.00), Alina Manolache (19.00) şi Sabin Gherman (de la 23.00).

Parte din emisiunile Prima News sunt preluate şi de Profit News, staţie care face parte din grupul Clever, ca şi posturile Prima.

Postul de ştiri este coordonat editorial de Mădălina Rădulescu, producător cu experienţă în zona ştirilor, multă vreme la Realitatea TV. În luna septembrie la evenimentul Prima Fest, a fost anunţată oficial viitoarea televiziune. 

În echipa postului de ştiri vor fi nume care acum sunt implicate în diverse proiecte ale televiziunilor din grupul Clever. Printre aceştia: Mircea Dinescu, Alina Manolache, Sebastian Zachmann, Raluca Al-Haddad, Sabin Gherman, Ciprian Aron şi Constantin Opriş.

Costi Mocanu, director de ştiri al Prima TV, va avea un talk-show.

Jurnalele de ştiri difuzate de Prima TV se vor vedea şi pe Prima News, începând cu primul jurnal al zilei, cel de la 8.00, prezentat alternativ de Daniel Osmanovici şi Irina Gologan.

Prima News a obţinut licenţa de emisie în primăvara acestui an, în aceeaşi şedinţă în care a obţinut licenţa şi o altă staţie, Prima Comedy. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, şi Prima Comedy este gata de lansare şi este în faza negocierilor cu distribuitorii de cablu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sokoko Sokoko
    Sabina nu zici nimic de emisiunea lui selesi , acum nu ai păreri, de ce copiați, cum ziceai de alții ați ajuns rău

    Cine copiaza ? Ce visezi ? Pai Antenuta Zero copiaza postacule. Au bagat si ei emisiune la ora 18. Au bagat si ei stiri la 17. Copiute copiute...
  • Sokoko Sokoko
    Postac nu ai cerut rating poluezi numai

    Dar tu nu ai cerut rating postacule ? Zici de altii dar tu ? Nu ceri ca se face Antenuta Zero de ras, nu ? Tu poluezi numai.
  • Mile Mile
    Sabina nu zici nimic de emisiunea lui selesi , acum nu ai păreri, de ce copiați, cum ziceai de alții ați ajuns rău
  • Mile Mile
    Postac nu ai cerut rating poluezi numai
  • Mark Mark
    Numai mie mi se pare ca primul live de la Vocea arata, pana acum cel putin, foarte kitch-os? De la decoruri, la alegerile muzicale, la atmosf generala
  • Dragos Dragos
    Draga Bluemoon, cand faci o greseala voita, pune-o macar in ghilimele sau evidentiaz-o cumva, ca nu te crede nimeni ca ai facut-o voit. Cat priveste faptul ca as fi fan ProTV, te inseli amarnic. Urmaresc in egala masura si cand nu se intersecteaza si Romanii au Talent si TCDU, si America Expres (o sa urmaresc) si Survivor (pe Voyo, ca probabil o sa fie in acelasi timp cu America Expres), si Chefi la cutite sau Clanul (tot pe Voyo). Doar in mintea ta sunt fan Pro. Imi plac productiile bine facute, indiferent de catre cine si nu ma apuc sa arunc cu noroi in vreo televiziune sau alta, tocmai pentru ca stiu cata munca exista intr-o televiziune. Hai, continua sa arunci cu venin, n-o sa-ti mai raspund.
  • Sosoko Sosoko
    Ni mai polua pe aici pr protevist

    Tu vorbesti postacule ? Nu ceri audientele Marinica Zero ? Ca au fost dezastru, nu ?
    Clanul a sters pe jos cu Marinica Zero. Nu zici asta postac ?
  • Bluemoon Bluemoon
    Draga Dragoș,
    Nu pentru că m ai corectat( a fost o greșeală voită) am zis că ești fan pro tv,ci pentru că majoritatea comentariilor pe care le faci sunt pro acelui post de televiziune! Cum a fost covrigul ?
  • Mile Mile
    Ni mai polua pe aici pr protevist
  • Sabina Sabina
    Marian, mulțumesc , am văzut și eu promo-ul.
  • Marian Marian
    Sabina nu cred ca mai are contract cu pro am inteles ca sa retras din viata publica , au inceput promo-uri cu RAT arata destul de bine magia
  • Dragos Dragos
    Draga Bluemoon, doar pentru ca te-am corectat ai dedus tu ca as fi fan Pro sau ca am luat apararea Sabinei, pe principiul "cine nu e de acord cu mine, e impotriva mea". Daca-ti musti limba, o sa te otravesti, asta apropo de muscaturi.
  • Sabina Sabina
    Andreas ,nu știu, dacă aflu ceva te anunț.
  • Andreas Andreas
    Sabina, ai idee cumva dacă Mihaela Rădulescu mai e sub contract cu Pro Tv?
  • Bluemoon Bluemoon
    Draga Dragoș
    Nu i așa că ai muscat o? Hai și tu la caserie, pentru bani de covrig!

Trimite un comentariu

sus