Skip to main content

VIDEO. Lăptăria cu Caimac, primul spot TV lansat. Angajaţii companiei au fost protagoniştii reclamei

 
VIDEO. Lăptăria cu Caimac, primul spot TV lansat. Angajaţii companiei au fost protagoniştii reclamei

VIDEO. Brandul Lăptăria cu Caimac a lansat primul post TV. Nu au fost folosiţi actori, angajaţii companiei fiind protagoniştii reclamei.

Publicitate

Filmările au avut loc la ferma şi fabrica Lăptăriei cu Caimac din Drăgoeşti. Spotul a fost realizat de agenţia CMX Links, împreună cu echipa de creaţie Longshot.

Spotul are „o poveste despre lapte, oameni buni şi calitate, trei atribute garantate de Lăptăria cu Caimac prin produsele 100% naturale şi atât de îndrăgite de către cei care iubesc laptele de la vacă”, spun reprezentanţii companiei.

„Suntem un brand onest şi asumat, aşa că primul spot TV nu avea cum să fie altfel. Ne-am dorit ca oamenii să ne cunoască aşa cum suntem, nu am vrut să apelăm la metafore sau actori, ci să arătăm, în realitate, o zi la Lăptărie - de dimineaţă când se mulge laptele, trecând prin şedinţele cu echipa, drumul către magazine şi apoi în casele oamenilor, de la fermă, direct pe masă. Colegii noştri au trecut foarte repede peste emoţii şi au dovedit talente actoriceşti nebănuite”, spune Mădălina Cocan, cofondator Lăptăria cu Caimac.

 

VIDEO. Spotul brandului Lăptăria cu Caimac

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristina Cristina
    Ați dat și bani pentru asta

Trimite un comentariu

sus