Skip to main content

Din presă, în politică şi iar în presă. Laura Chiriac, fostă consilieră a lui Ponta şi candidată ALDE, s-a întors pe sticlă

 
Din presă, în politică şi iar în presă. Laura Chiriac, fostă consilieră a lui Ponta şi candidată ALDE, s-a întors pe sticlă

O fostă realizatoare TV revine pe sticlă după mai mulţi ani de pauză, timp în care a trecut şi prin politică. Este vorba despre Laura Chiriac, fostă membră ALDE şi fostă consilieră a lui Victor Ponta când era premier. 

Publicitate

S-a întors la postul B1 TV, unde pentru moment ocupă tronsonul 16:00-18:00. Tronsonul este ocupat în mod normal de Tudor Barbu, care este în concediu. 

Prima apariţie pe post a Laurei Chiriac a fost ieri, 16 august. 

Din informaţiile Paginademedia.ro, Chiriac va avea un alt tronson când revine Barbu. 

Fostă consilieră a lui Ponta şi candidată la primărie din partea ALDE

Laura Chiriac a lucrat pentru Radio France International, AFP, Realitatea TV şi România TV. 

În iulie 2015, aceasta s-a înscris în ALDE - partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, după cum Paginademedia.ro scria la vremea respectivă. 

În august 2015, a fost numită consilieră a lui Victor Ponta, cu atribuţii în domeniul politicilor sociale. 

A fost şi candidată ALDE la Primăria Sectorului 1, în 2016. După alegerile respective, Laura Chiriac şi-a dat demisia din partidul lui Tăriceanu

În 2017, s-a alăturat staff-ului şefului ANAF, după cum scria Hotnews.


Citeşte şi: De la presă, la politică. Laura Chiriac s-a înscris în ALDE


Citeşte şi: Laura Chiriac, numită consilier al primului ministru Victor Ponta


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    O nulitate! Nu are habar de presă! Face mare caz pe problema nedeblocarii posturilor în sistemul sanitar. Nu sunt medici de specialitate necesară. Toți fac rezidențiat unde e șpagă mai mare. Cei de la Gomoiu se plâng ca nu au personal de urgență. Specialitatea asta nu este căutată, deci chiar dacă se deblochează posturile, nu au pe cine angaja. Totul e făcut fără cap în țara asta. Vezi noul spital, așa zisa “navă spațială” de unitate cele două amazoane care l-au făcut. Au tocat banii românilor degeaba. Zace nefolosit pentru ca nu poate fi folosit. E ușor să construiești și să cumperi echipamente să dai banii firmelor străine producătoare. Când faci așa ceva vezi dacă se poate finaliza. Vezi dacă există legislație pentru a dona clădirea statului, vezi dacă sunt medici și eventual îi pregătești din timp pentru activitatea spitalului, timp fiind, construcția durând suficient, pentru a rezolva problema. Dacă nu, mai bine îți vezi de treaba, decât să toci banii de pomană. Doamna Chiriac, după ce s-a băgat în politică, a revenit în presă să ne învețe ce e bine și ce rău și să se facă interesantă.
    NEINTERESANTĂ! Să intre înapoi în politică. Acolo poți bate câmpii și te crezi interesant!
    Nu mai există presă de calitate. Totul se face numai pe audiență.
  • Didi Didi
    Am cautat si am gasit acum articole din 2016, cand a fost surprinsa sarutandu-se cu amantul intr-o parcare. Nu ar fi o problema, nu suntem ingeri neprihaniti nici noi. Dar explicatiile ei au fost ridicole: spunea atunci ca ea vrea sa faca publice retelele de mafioti si ca nu are cum altfel decat intalnindu-se cu ei, ca sa ii cunoasca... Pacat de tavi basoc, un om extraordinar...
  • Ligia Ligia
    S-avem pardon, am urmarit-o pe Laura Chiriac și ieri și azi la b1 tv , n-o mai recunoșteam, dar are profesionalism ,fața de *** de la romania tv, antena 3, realitatea tv , nu eram prea curioasă pe stiri, dar , ea m-a facut s-o urmăresc și mi-a plăcut frantuzismul ei în exprimare e foarte tare !
  • aCID aCID
    De cînd se numește *** jurnalism? De cînd se petrece în Românica.
  • Dan Dan
    "Realitatea TV" ", "Romania TV" si, hop, "B1TV". Banii n-au miros!
  • mihai mihai
    Și a dispărut câțiva ani pentru că a fost fotografiata în campania electorală când se giugiulea cu amantul milionar cinstit diacomatu în timp ce era candidata lui moliceanu și dadea lecții de moralitate și onoare ca destui "deontologii" care apar în mass media.
  • Elena Elena
    Neinteresant!

Trimite un comentariu

sus