Skip to main content

Liceenii revine cu o nouă serie după aproape 40 de ani. Copiii lui Ştefan Bănică fac parte din distribuţie

 
Liceenii revine cu o nouă serie după aproape 40 de ani. Copiii lui Ştefan Bănică fac parte din distribuţie

Filmul Liceenii care a apărut în anul 1986, revine cu o nouă serie. Irina Margareta Nistor (crritic de film) a dezvăluit că Liceenii se întoarce după aproape 40 de ani. 

Publicitate

Irina Margareta Nistor a declarat la Radio România Bucureşti FM că începe producţia pentru noua serie a filmului Liceeni.

Printre actori se numără copiii lui Ştefan Bănică (Violeta şi Radu Şterfan Bănică), dar şi băiatul lui Ionică, Mihai Constantin, şi nepotul regretatului regizor Nicolae Corjos, potrivit TV MANIA.

Irina Margareta Nistor, critic de film:

"Dau o veste bună. Se va face o serie nouă din Liceenii. Cu băiatul lui Mihai Constantin, cu băiatul şi fata lui Ştefan Bănică şi, sper, cu nepotul lui Corjos, care este muzician şi care este un băiat foarte frumos.

Încă nu ştiu să spun cine va fi regizorul. Nepotul lui Corjos va juca şi el în film, sper. Producătoare este Anca Truţă, care face filme independente şi importante şi va fi o referire la Ion Caramitru.", notează TV MANIA care citează libertatea.ro

Despre filmul Liceenii:

A apărut în anul 1986, iar din distribuţie au făcut parte actorii Ştefan Bănică, Mihai Constantin, Oana Sîrbu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu-Botez şi Cesonia Postelnicu.

Filmul prezintă povestea de dragoste dintre doi elevi, Mihai Marinescu interpretat de Ştefan Bănică şi Dana Vasilescu (Oana Sârbu).

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sosoloko Sosoloko
    Rating mic Antenuta cu Bucatarii la bataie cu Fierbinteala. Exact.
  • Sorel Sorel
    Fake news. Mai verificati.
  • Mile Mile
    Pagina nu va lăsa să puneți rating mic ha
  • R R
    Dati audientele din weekend ale emisiunilor Te cunosc de undeva și iumor. De ce nu mai dati audiente? Spre exemplu ati dat doar audientele de luni si vineri,atat. Vrem audientele emisiunilor zilnic!
  • R R
    Dati audientele din weekend ale emisiunii Te cunosc de undeva si iumor
  • Mark Mark
    Va fi și pe Acasă.
  • Lucian Lucian
    Se spune in articol ca se va face referire in film si la Ion Caramitru. Frumos si corect ar fi sa se faca referire si la Isoscel (Tamara Buciuceanu-Botez).

Trimite un comentariu

sus