Skip to main content

VIDEO. Până la lacrimi. Petru Stratulat şi trupa sa au impresionat şi Croaţia. Au fost la „fratele” show-ului Românii au talent

 
VIDEO. Până la lacrimi. Petru Stratulat şi trupa sa au impresionat şi Croaţia. Au fost la „fratele” show-ului Românii au talent

VIDEO. Moment emoţionant. Petru Stratulat, om de radio, şi trupa sa Lightwave au impresionat şi Croaţia.

Publicitate

Au trecut de preselecţiile Supertalent Croaţia, „fratele” show-ului Românii au talent (ambele sunt făcute după formatul american Got Talent). De altfel, cei de la Lightwave au fost şi pe scena America's Got Talent, unde au făcut o figură frumoasă. 

La talent show-ul din Croaţia au luat patru de „DA”, iar doi dintre juraţi aveau ochii în lacrimi la finalul momentului. 

Momentul s-a văzut bine şi în online, iar în trei zile a adunat peste 100.000 de vizualizări pe contul oficial Supertalent

Trupa Lightwave este formată din:

  • Petru Stratulat (care este şi om de radio)
  • Cristina-Andreea Ion
  • Oana Mihaela Cercel
  • Teodor Delciu

VIDEO. Momentul de la Supertalent Croaţia

Trupa românilor Lightwave, prezentă la America's Got Talent

Nu este prima lor experienţă la un show internaţional. Lightwave a fost la America's Got Talent, în primăvara lui 2020. De asemenea, au fost şi la un talent show din Italia, toamna trecută.

Cristina-Andreea Ion şi Petru Stratulat, cei doi care au fondat trupa Lightwave Company, au povestit la Interviurile Paginademedia.ro cum au ajuns în America şi prin ce peripeţii au trecut.

"Am plecat din România la mijocul lui martie, când toată lumea fierbea. Cu două-trei zile înainte de starea de urgenţă. Nici nu ştiam dacă vom ajunge," a povestit Stratulat.

Cum au fost filmările din America? Cum a fost pe platoul America's Got Talent? Cum şi-au ales numărul? dar şi altele, în interviul video.

Trupa Lightwave Theatre Company a fost înfiinţată în 2013, când Petru Stratulat şi Cristina Andreea Ion au realizat o păpuşă şi au mers la mai multe emisiuni de televiziune cu ea.

Cele mai importante apariţîi TV au fost la Românii Au Talent, în 2015, unde momentul a primit un Golden Buzzer, Die Puppenstars în Germania în 2017 şi America’s Got Talent în 2020.

VIDEO. Povestea românilor care au impresionat juriul America's Got Talent


CITEŞTE ŞI: VIDEO. Au trecut în etapa următoare la America's Got Talent! Românii de la Lightwave, mai departe în show


CITEŞTE ŞI: INTERVIU VIDEO. Povestea românilor care au impresionat America's Got Talent. Au filmat în plină criză: ne-am urcat în avion, nu ştiam dacă ajungem


CITEŞTE ŞI: VIDEO. România ajunge la America`s Got Talent. Petru Stratulat, om de radio, şi echipa sa au impresionat juriul show-ului de talente


CITEŞTE ŞI: PLECARE. Petru Stratulat părăseşte Europa FM, după un an şi jumătate


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus