Skip to main content

VIDEO. Lora, într-o nouă reclamă Betano. A devenit şi imagine a cazinoului

 
VIDEO. Lora, într-o nouă reclamă Betano. A devenit şi imagine a cazinoului

Lora apare în cea mai recentă reclamă Betano. Cântăreaţa a fost anunţată şi noul ambasador al brandului de pariuri sportive. 

Publicitate

„Startul noii colaborări este marcat de două evenimente importante pentru brand – lansarea noului spot publicitar dedicat promovării ofertei din cazinoul online şi campania promoţională Calendarul începutului de an”, spun oficialii cazinoului.  

De notat că spotul a fost făcut in-house, de echipa Betano. 

Noua campanie va fi atât pe posturile TV din România, cât şi online, iar spotul TV reprezintă prima apariţie a Lorei ca ambasador oficial. Nu este singura vedetă care îşi asociază imaginea cu industria de pariuri. Ruby este imaginea Princess Casino, iar Daniela Crudu a Efbet. 

„Am primit cu deschidere propunerea Betano de a deveni ambasadorul platformei de cazinou online a brandului. Activând şi eu în sfera divertismentului, ne-a fost foarte uşor să ne identificăm valorile comune – calitate, performanţă, diversitate.

Sper să îi inspir pe cât mai mulţi pasionaţi de lumea cazinoului online să descopere multiplele posibilităţi de petrecere a timpului liber într-un mediu sigur, cu jocuri pentru toate gusturile şi preferinţele”, spune Lora. 

VIDEO. Lora, imaginea Betano

Pe lângă Lora, Betano mai este asociat şi cu nume ca Alina Vuc (luptătoare), Narcis Răducan, Ciprian Marica şi Simone Tempestini. De asemenea, este sponsor la Universitatea Craiova şi FCSB. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Postacila Postacila
    Atunci ce ești disperat la fierbinteni , nu a fost și ai sărit în sus , cum sa nu prezentați ziceai angajatule , ha ha ha

    Ce Fierbinti postac ? Ce aberezi ? Nu ceri audientele de joi vineri sambata si duminica postac ?
  • Sorin Sorin
    @margo Gina Pistol adica Lora in cazul nostru nu cere bani publici caci Betano este firma privata. De Lora am mai auzit indiferent de ce parere am. De tine insa Lora nu a auzit. De unde atata haitareala nu inteleg. Traieste din impozitele noastre cumva? Nu cred. Are voie sa-si castige existenta? Da.

    @Gaby perfect de acord cu tine atat in ce priveste Lora cat si disperarea cu care unii cer audiente (offtopic fiind)
  • Sorin Sorin
    Inteleg ca aici comentariile sunt moderate. Mai inteleg ca acesta nu este un forum. SI mai gasesc ca doar comentariile care sunt la subiect ar trebui aprobate. De ce nu se intampla asta nu stiu. Pare mai vizitat site-ul cand subiectul este x+y (lora + betano) si se discuta de a+b+c digi24, B1 TV ProTV.
    Care este rostul acestor comentarii unrelated ? Asta duce doar la scaderea valorii informative a site-ului.
  • Flag Flag
    Felicitări Kiss Fm numărul 1 in România in 2021
    Național
    Kiss fm 2342
    ZU fm 1949
    Comercial
    Kiss fm 1665
    ZU fm 1339
  • Soby Soby
    @Vomy Poate sunt slabe șanse pentru Pândaru și Negruțiu să ajungă la B1 TV, la fel și slabe șanse să ajungă la Prima TV, tot la Digi 24 rămân stai liniștit.

    Prelipceanu își face partid în curând și Pândaru, Negruțiu, Prelipceanu, Mândruță și CTP vor fi primii membri de la partidul lui Prelipceanu stai liniștit.
  • Vomy Vomy
    Eu am auzit ca la Digi pleaca Negru, Bartos, Esca, Smiley, Berecleanu, Delia si Andra, iar Prelipceanu pleaca la TVR.

    Digi devine generalist in armata Soby24
  • Soby Soby
    Și o mică completare despre plecarea lui Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu de la Digi 24 la B1 TV: Nu vor mai apărea nici Claudiu Pândaru, nici Florin Negruțiu la Digi FM.
  • Ha Ha
    Ah, ok atunci. Scuze eu, așa văzusem pe Cinemagia la program că Masterchef ar fi și vineri
  • Soby Soby
    Zvon: Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu ar putea să plece de la Digi 24 la B1 TV sau la Prima TV pentru o emisiune cu interviuri ce ar putea difuza sâmbăta și duminica. Mari șanse vor pleca la B1 TV cred.
  • Sabina Sabina
    Concurenții și echipa de producție de la Survivor România au plecat astăzi în Republica Dominicana.
  • Sabina Sabina
    Mulțumesc,Marian ,acum am aflat și eu că MasterChef va fi doar miercurea și joia. Pro TV a început să promoveze Românii au talent pe rețelele de socializare, cred că va începe în februarie.
  • Marian Marian
    Masterchef va fi doar miercuri si joi , vinerea e film , pe 14 ianuarie da filmul Teroare in Paris
  • Marius Marius
    An- e altceva. Wine Trips e o emisiune pentru Pro Tv Plus. Si nu e o emisiune concurs.
    Masterchef Va fi joi si vineri pana incepe grila, undeva la mijlocul lui februarie.
  • D D
    Dați audientele de aseara
  • Sabina Sabina
    Mulțumesc ,@Ha

Trimite un comentariu

sus