Skip to main content

Lucian Mîndruţă porneşte în „Turul României - Ediţia de primăvară”, campanie de colectare a deşeurilor cu Let’s Do It, Romania! În ce zone va ajunge

 
Lucian Mîndruţă porneşte în „Turul României - Ediţia de primăvară”, campanie de colectare a deşeurilor cu Let’s Do It, Romania! În ce zone va ajunge

Lucian Mîndruţă porneşte la drum pentru ediţia de primăvară a proiectului „Turul României Digi FM, cu Lucian Mîndruţă”, desfăşurată în parteneriat cu Asociaţia Let’s Do It, Romania!, pentru o nouă mişcare naţională de curăţenie şi colectare a deşeurilor, ce va avea loc în perioada 27 martie - 1 aprilie. 

Publicitate

Lucian Mîndruţă:

„Multă lume îi întreabă pe cei ca mine şi ca voluntarii de la Let’s Do it, Romania! de ce strâng gunoiul după alţii. Şi eu le răspund simplu: e drept, gunoiul nu e al meu. Dar ţara este. Şi cu fiecare loc în care las curat, ţara e mai frumoasă un pic. De aia mă duc. Că-mi place ţara mea şi, cum nu ştiu să cânt sau să învârt steagul deasupra capului, prefer să mă aplec după lucrurile care o urâţesc. Hai şi tu, să vezi că nu e nici greu şi nici umilitor. E un workout pentru binele naturii şi al tău!”

Acţiunile de strângere a deşeurilor vor avea loc în următoarele zone:

  • Plaja Tuzla (duminică, 27 martie, ora 12:00)
     
  • Pădurea Gherghiţa, Bucureşti (luni, 28 martie, ora 11:00)
     
  • Craiova (marţi, 29 martie, ora 11:00)
     
  • Orşova, Clisura Dunării (miercuri, 30 martie)
     
  • Timişoara (joi, 31 martie, ora 12:00)
     
  • Deva, pădurea din jurul Cetăţii (vineri, 1 aprilie, de la ora 12:00).

„Ne bucurăm să începem primăvara cu o acţiune de curăţenie care să redea frumuseţea naturii în câteva oraşe din ţară. Ne-am alăturat demersului Digi FM şi a lui Lucian Mîndruţă pentru că, deja de 12 ani, aceasta este misiunea Let’s Do It, Romania!: o ţară mai curată, fără deşeuri în natură”, ne spune Anamaria Hâncu, fondatoarea Let’s Do It, Romania!.

La finalul fiecărei zile de curăţenie, Lucian Mîndruţă va realiza emisiunea sa, de la ora 17:00, iar în cadrul acesteia ascultătorii vor descoperi atât bilanţul zilei, cât şi detalii privind acţiunea de mobilizare din ziua următoare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Și pe el când se colectează?

Trimite un comentariu

sus